INGINKAN KEHIDUPAN LEBIH TENANG&BAHAGIA


HIDUP TENANG & RASA BAHAGIA.


Mungkin ramai mengimpikan hidup yang tak perlu terkejar-kejar lambat pergi kerja dan jalan raya sesak setiap hari. Perjalanan ulang alik ke tempat kerja dah makan masa 2-3 jam sehari.

Kelebihan bisnes sendiri adalah kita sendiri boleh manage masa kerja,
kita adjust supaya jika perlu keluar pun kita tak perlu harungi kesesakan di luar.

Apa yang lagi best mostly semua kerja boleh dilakukan dari rumah saja.
Masa beribadat pun akan jadi lebih banyak dan fleksibel.

Jangan risau tentang kegagalan,tetapi risaulah tentang peluang yang anda
Lepaskan ketika anda masih belum mencubanya.

APA YANG MASIH BELUM DICAPAI DALAM HIDUP NI?

. KEBEBASAN KEWANGAN. 
Termasuk lah bebas hutang,boleh beli rumah sendiri, tak payah risau belum hujung bulan duit dah kering macam sekarang ni. Mampu membahagiakan keluarga dan orang tua sebab belanja mereka menunaikan Umrah & Haji, bawa mereka travel jalan-jalan ke tempat yang mereka tak pernah jejakkan kaki. Seronok bukan?

MASA YANG BANYAK UNTUK KELUARGA & ANAK-ANAK 
yang sedang membesar. 
Yes, anda mungkin saja ada gaji yg besar sekarang tapi keluar rumah gelap balik pun dah gelap.
SUKA & GEMBIRA JIKA PENCAPAIAN DAN USAHA DIHARGAI & berasa perlu buat sesuatu untuk boost back your confidence level. Yes, ada sesetengah orang rasa hidupnya kosong kerana tiada apa-apa pencapaian dlm hidupnya. And maybe juga tak ada kawan yg ramai? And of course dia suka usahanya dihargai melalui hadiah, recognition & travel around the world?

MAHUKAN SEBUAH CAREER YANG PROFESIONAL, TETAPI FLEKSIBEL & FUN
Dia rasa hidup tak sempurna jika berhenti kerja & terpaksa jd suri rumah. Ye dia rasa tersepit antara kepentingan keluarga & at the same time dia dah biasa jadi seorang wanita yg ada career. Now with Mary Kay, you masih boleh jadi seorang wanita yang sangat produktif & ada income melalui bisnes but at the same time boleh jaga anak di rumah tak perlu terikat dengan kerja yang kurang fleksibel.

SUKA BELAJAR & IMPROVE YOUR PERSONAL DEVELOPMENT. 
Yes, anda jenis suka belajar perkara baru. Suka pergi kelas make up, kelas jaga kulit, suka learn about how to succes in business, learn about leadership. Pendek kata KNOWLEDGE is your happy pill! You will feel empty without knowledge.

TAK SELESA & TAK SUKA BEKERJA DI BAWAH SELIAAN ORANG LAIN.
 Eh ada tau orang cmni, dia jenis tak suka kena paksa, eh awak buat tu buat ni. Dia lebih suka diri dia sendiri yg tetapkan apa yg dia kena buat pada masa yg dia tetapkan sendiri. Tapi..... haa yg ni anda kena ada DISIPLIN DIRI yg sgt kuat tau tak? Meh Hakak nak share 1 TIP RAHSIA BISNES kat uols.

"A very successful entrepreneur is the one who have a very strong SELF DISCIPLINE."

Tahu tak? Anda boleh capai salah satu atau kesemua  PERKARA yang di atas in Rashwealth Group? 
Yes, bisnes anda sendiri, bukan bekerja ye. Jangan salah faham pulak tau. Hihi.

Nak tau lebih lanjut apa itu network marketing business, boleh google. Robert Kiyosaki & Bill Gates pun setuju bahawa network marketing business adalah MODEL BISNES YANG PALING BAGUS. 
Tak caya boleh google. Sekarang. 

JOM SIHAT!!!
JOM UBAH!!!

Stokis & Agent diperlukan

Selanjutnya klik link yang disediakan

Comments

  1. kebebasan kewangan yg best..

    ReplyDelete
  2. byk yg belum capai... tp x nk terburu2...grab 1-1 dulu ;-)

    ReplyDelete
  3. saya nak kebebasan kewangan..

    baru la terasa nikmatnya hidup ini

    ReplyDelete
  4. Saya juga nak kebebasan kewangan...
    Tapi ada banyak lagi yang perlu dipelajari.

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

Bawang Putih dan Bawang merah tidak boleh dicampurkan? Kenapa....!!!