Cara Mengatasi Masalah Anda Bersama Nano Centa Plus Collogen VS Colostrum



Apa itu COLOSTRUM??
Buih-buih centa dapat merawat kulit wajah & penyakit Eczema



Hilangkan Masalah Anda Sekali dan Selamanya!!
Colostrum adalah susu yang dihasilkan oleh kelenjar susu mamalia pada masa awal setelah melahirkan. Colostrum sangat penting bagi mamalia (termasuk manusia) karena mengandung Faktor Imunitas(Immunoglobulin/Ig), Faktor Pertumbuhan, (IGF-1, IGF-2) dan Nutrisi Lengkap.

Good Health Colosrum memiliki kadar colostrum lebih besar (13,5%) disetiap kemasannya sehingga memiliki kadar IgG minimum 2,25%, terbukti berdasarkan hasil penelitian dari laboratorium independen New Zealand.

Berbagai penelitian yang dilakukan di berbagai negara maju seperti New Zealand, Amerika Serikat, Australia, dan negara-negara di Eropamembuktikan bahwa mengkonsumsi colostrum secara teratur akan memberikan manfaat yang sangat menakjubkan bagi anak-anak & orang dewasa

Manfaat Colostrum:

* Meningkatkan sistem kekebalan tubuh (immunitas)
* Meningkatkan dan memperbaiki metabolisme tubuh
* Memperbaiki sistem regenerasi sel dalam tubuh
* Merangsang hormon pertumbuhan pada anak-anak
* Mencegah rematik, asam urat, dan asma
* Melindungi usus dan lambung (untuk penderita ambeien & maag)
* Membantu pembentukan otot, pembakaran lemak, dan baik untuk membantu program diet
* Menjaga kadar kolesterol dan menormalkan gula darah
* Mengurangi reaksi alergi
* Membasmi bakteri, candida, jamur, dan virus
* Meremajakan, menghaluskan kulit, dan mencegah penuaan dini
* Mengatasi radang sendi
* Memperbaiki sistem pencernaan & pernapasan
* Mempercepat penyembuhan luka dan trauma
* Mengandung anti oksidan / Anti Kanser


Fungsi COLOSTRUM yang diadunkan bersama 9 jenis bahan sedia ada iaitu :
1. Salmon Placenta
2. Habbatus Sauda
3. Arabic Gum
4. Astaxanthin
5.Acai Berry
6. Marine Collagen
7. Delima
8. Raspberry
9. Vitamin C
.
Nano Centa Plus ini akan melengkapkan segala zat Nutrien hanya dalam 1 sachet sahaja.
Tak perlu nak bersusun macam-macam Vitamin kat atas rak dapur dah lepas ni.. 

ADA 1 KOTAK PINK BIRU ni pun dah cukup )

KELEBIHAN Produk Nano Centa Plus Colostrum ialah:

Product boleh menyelesaikan masalah anda
Product Lulus KKM (020614/05/523)
Product Liability Insurance
Product Lulus Jakim
Muslim Products Semestinya Halal
Product telah diiktiraf oleh Superbrands

Anda juga dijemput singgah sebentar di link yang disediakan
Di bawah:-








HARGA MAMPU MILIK. PRE ORDER SEKARANG!

WhatsApp Cik Lynn terus untuk order & lebih info

KLIK LINK >


Miliki Kesihatan dan Nikmati Keuntungan

Moga bermanfaat.
.
Jangan lupa share agar lebih ramai dapat manfaat daripada posting ini.
.
Saya doakan mereka yg share posting ni moga sukses & murah rezeki selalu kerana sudi membantu orang lain juga.
Amin.
HARGA SEKOTAK RM200 BAGI SEMENANJUNG

SABAH / SARAWAK RM210.00

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
BAGI KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA
PACKING 28 SACHET (SEBULAN)

PENGAMBILAN WAKTU PAGI SEBELUM BREAKFAST
(PERUT KOSONG)

Jadi kan Nano Centa Plus Colostrum Sarapan Pagi Anda


Comments

  1. Replies
    1. sedap rasa stawberry yogurt..
      bau dia pun dah menyelerakan

      Delete
  2. Nampak macam minuman smoothie pun ada.. sedap ni.. :D

    ReplyDelete
  3. Sekejap dulu viral pasal colestrum kambing.... La ni dah mcm mcm colestrum. Mana mana yg serasi tak salah mencuba ye Has

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya sudi membantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI