Sihat Dan Cantik


MENGAPA KITA PERLU AMBIL COLOSTRUM, IBU SEGALA SUPPLEMENT?


>>Kebanyakan penyakit, bermula dari usus..

Jika usus tidak sihat, makan lah segala supplement atau ubat,
kesannya akan lambat dan kurang berkesan.
Sebab itu kita perlu ambil kolostrum supaya usus kita sentiasa sihat
dan penyerapan segala vitamin  berjalan dengan lancar masuk ke dalam darah.

 Antara Kesan penggunaan Colostrum

Mempertingkat Penyerapan Usus
Meningkatkan Fungsi Pertahanan Badan (Antibodi)
Meneutralkan Jangkitan Virus/Bakteria/Kulat
Mempercepatkan Pemulihan Luka Tisu
Membunuh Parasit dalam Badan
Meningkatkan Tenaga dan Kekuatan
Memperbaiki Masalah Sembelit
Meningkatkan Tona Kulit dan Elastik
Menstabilkan Emosi dan Tekanan
Menstabilkan Paras Gula Dalam Darah
Meningkatkan Keupayaan Minda
Mengurangkan Risiko Sakit Jantung
Meningkatkan Prestasi Fizikal
Mengandungi Bahan Awet Muda
Mengandungi Bahan Anti-Inflamasi(AntiRadang)
Meningkatkan Kesihatan Gigi dan Tulang.

Selain dari 10 kebaikan Nano Centa Plus Colostrum saya kongsikan
5 daripadanya

Astaxanthin ~ Antioxida terbaik 6000 kali ganda lebih baik dari vitamin c

Habbatussauda ~ membantu mengeluarkan uric acid , mengelakkan penyakit gout,mengurangkan serangan asthma,mengawal tekanan darah dan
menambahkan pengeluaran susu ibu.

Arabic Gum@Manna ~ menguatkan sistem usus prebiotik semulajadi

Buah Delima ~ Menguatkan fungsi jantung&hati,melancarkan proses penghadaman,menyingkirkan lemak yang berlebihan dan melangsingkan tubuh badan

Salmon Placenta ~ Agen anti penuaan,menghaluskan tekstur kulit,meningkatkan stamina&tenaga dan menganjalkan kulit. Kologen yang berkualiti tinggi adalah dari ikan salmon.

NANO CENTA PLUS mengandungi Colustrum iaitu susu awal lembu NEW ZEALAND dan nutrisi semulajadi anugerah ilahi ini tak dapat disangkal lagi tentang khasiatnya.

Dalam Nano centa plus ada makanan sunnah diantaranya DELIMA, HABATUSSAUDA dan ARABIC GUM.

**PERISA YOGURT BLISS STRAWBERRY **CUBA SEKALI NAK LAGI & LAGI!!

CARA PENGAMBILAN NANO CENTA

1. Seeloknya pada awal pagi SEBELUM BREAKFAST.

2. 150 ml air SEJUK (Paling sedap) atau biasa.

1 hari 1 kali SAHAJA.

KESAN SEAWAL???.

7 HARI DAN KEATAS U ollssssss


  menjadikan penyebab mengapa Nano Centa Plus Colustrum disukai ramai.

Nilai yang paling berharga adalah kesihatan,waspada pada penyakit yang datang tanpa disedari.

Mencegah itu lebih baik dari merawat,dengan pengambilan Nano centa plus colostrum setiap hari anda tidak perlu lagi buat plastic surgery segalanya neutral.

Renungkan.

Harga Nano Centa Plus Colostrum SINI
Testimoni , Ibu sihat anak kenyang
Alhamdulillah




Anda juga boleh singgah Link dibawah








Comments

  1. bersihkan usus..

    nanti segala nutrien boleh diserap dengan baik

    ReplyDelete
  2. Memang penting untuk bersihkan dan cucikan perut serta usus sebelum amalkan apa2 supplement. Jadi tak la membazir je makan supplement kan?

    ReplyDelete
  3. kena jaga pemakanan tu kalau nak cantik

    ReplyDelete
  4. Usus kena bersih baru proses pencernaan makanan menjadi sempurna kan kak. Terbaik kak. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI