Rashwealth Biotech China Kini Menjadi Kenyataan

7 SEBAB Pelaburan ini sangat Menguntungkan :

 ↪LIVE VIDEO DARI CHINA

"Hari ni mmg nak syer ttg keterujaan menjadi Pemegang Saham Rashwealth Biotech China Ltd.. 
Sujud Syukur..Segala2nya selesai Awal dari yg dirancangkan..
Penubuhan Kilang Kami yg Pertama Luar dari Malaysia..
Alhamdulillah Allah SWT telah mempermudahkan segalanya2nya."

  (petikan kata-kata dari CEO )Dato Razie


Video Live Dari China (SiNi)


Bismillah..dgn rasminya Rashwealth Biotech China Ltd.
Akan dirasmikan


Terima kasih yg mendoakan..dan sentiasa memberi sokongan serta kepercayaan..

ini untuk anda semua



Jom bekerja!!! Semangat kena kuat! Hati mesti kena kental dan yang paling penting adalah jangan berhenti! Setiap apa yang kita lalui dalam perniagaan adalah satu pengalaman dan pembelajaran.





 Duit .. tak boleh bawa mati tapi tak ada duit rasa nak mati.
 Duit .. tak boleh beli kasih sayang tapi kasih sayang boleh hilang bila tak ada    duit.
 Duit .. tak boleh beli tidur tapi tak ada duit tidur pun tak lena.
 Duit .. tak boleh beli kesihatan tapi utk sihat perlukan duit.
 Duit .. tak boleh beli kebijaksanaan tapi utk dapatkan ilmu perlukan duit.
 Duit .. Orang bodoh nampak cerdik bila ada duit tapi orang cerdik nampak bodoh bila tak ada duit.
 Duit .. bukan segalanya tapi segalanya perlukan duit.



D-don't.
U-use.
I-intelligence.
T-the wrong way
.


Rugiiii sangat kalau sesiapa nampak peluang tapi disia2kan...ini adalah untuk jangka masa panjang anda juga utk tambah extra cash dan masa depan keluarga tercinta*

Apa yang menarik?
Pelaburan Di China bukan SKIM CEPAT KAYA
Rashwealth Group berusaha untuk memberi yang terbaik
untuk anda semua di malaysia dan juga ahli-ahli rashwealth

Melawat tapak di China





Keratan Akhbar yang lalu
Kini menjadi kenyataan
Alhamdulillah Rashwealth maju setapak lagi ke hadapan

                         SELANJUTNYA DI SINI DAN MENARIK LAGI SINI

Anda juga boleh klik selanjutnya di bawah:-
banyak cerita yang saya kongsi kan bersama

↳   Saham 20% Rashwealth Biotech China

 ↳  Jom Turut Serta Rashwealth Biotech

  ↳ Peluang Perniagaan Di China

 ↳  Pasarkan Product Sendiri

  Koperasi Usahawan Rashwealth Berhad

Comments

  1. Moga berkembang maju dan makin sukses :)

    ReplyDelete
  2. saya rasa macam berminat nak promote Rashwealth dalam blog..nak test power blog la pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sgt2...hanafi tggl kat sabahkan,
      Jom kita marketkan kat sana..
      Whatsapp akak ya,
      Nanti akak bg detail

      Delete
  3. congrats tau... semoga maju jaya...

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI