TUDUNG CASANDRA (PEARLY DIAMOND SQUARE SCARF)

Bismillah dengan izin Allah..






 Alhamdulilah Cik Lynn share lagi tudung2 yang menawan hati ni, cantik2 kan ;-) ;-)Casandra nama diberi.disebabkan casandra ni lah hp Cik Lynn jadi huru hara skg.hihi..kepada sesape nak buat side income dengan projek #casandraboomraya2017<3




Boleh pm ke wasap terus k. Klik SINI je









PEARLY DIAMOND SQUARE SCARF

 CUKUP BUAT ANDA JELITA. SERIUS, KUALITI DIJAMIN. CEPAT2... ORDER SKRG!
Whtsapp no yg tertera untuk penempahan:-
012 6694148 ( Cik Lynn)
=============================

Salam sejahtera semua 
adalah tudung keluaran terbaru dari PEARLY DIAMOND SQUARE SCARF
C A S A N D R A. memberikan penampilan yg cantik, jahitan yang kemas menyerlahkan keayuaan anda.

 Dihiasi dengan diamond , didatangkan dalam 10 koleksi warna yg cantik lagi memikat hati. Designnya simple yg memberi impak elegant..

 Diperbuat daripada material (satin silk high quality), kain berkualiti tinggi, bagus, tidak jarang, tidak panas, sgt senang membentuk & terletak, mudah digosok, kurang berkedut dan senang dijaga.
Yang pasti anda akan mendapat keselesaan yg maximum di hari lebaran ini 
==================




PEARLY DIAMOND SQUARE SCARF
HARGA/PRICE
RM69.00 , Postage Sem RM7 , Ss RM9



CASANDRA Membuka peluang kepada anda menjadi sebahagian dari kami sebagai AGENT DAN DROPSHIP
WHATSAPP
0126694148 (Cik Lynn)



Penempahan bermula sekarang......
Selamat bershopping.























Comments

  1. Replies
    1. nak jadi stokis buat income raya boleh wasup saya...
      0126694148

      Delete
  2. cantiknyaaaa..
    berkenan di hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jadi stokis buat income raya boleh wasup saya...
      0126694148
      cantik sgt,harga pun sgt2 berpatutan

      Delete
  3. CANTIKNYA MESTI RAMAI YG MINAT NK ODER

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik nak jadi stokis pun boleh
      selagi ada kuota

      Delete
  4. Saya kalau ada bini saya dah borong tudung ni. Cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de bini,beli satu untuk ibu...hihi
      nak jadi stokis pun boleh jg..
      dialu-alukan.....

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI