SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY

Klik Sini Selanjutnya Ciklapunyabelog blogspot

 Dah.. jom kita tengok syaratnya dulu...


·                     Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback.
·                     Follow g+ di SINI. (optional)
·                     Follow twitter di SINI. (optional).
·                     Follow Instagram di SINI. (optional).
·                     Like fb page di SINI. (optional)
·                     Selepas itu, buat satu entri ringkas yang bertajuk 
    • SEGMEN BLOGLIST JANUARI  CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.
·                     Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
·                     Lastly, tinggalkan link entri korang di ruangan komen.
·                     Siap.


Senang je kot syaratnya kan... So, segmen bermula sekarang, 11/12/2016 hingga 31/12/2016 (pukul 8 malam). Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist selama sebulan.... Penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat random.org. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak.... ^_^

So, apa lagi... Meh meh join cepat... I hope your support... Oklah, sekian dulu... Selamat bersegmen korang....
Terima kasih.... wassalam....

Comments

  1. Terima kasih sudi join... good luck... happy blogwalking...

    Boleh check senarai peserta di SINI..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    Cik Nur jalan-jalan sini dari segmen yang sama...
    All the best ya ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI