Stem Cell Serum


 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalammualaikum


Mengapa kita perlu mengunakan Stem Cell Serum?


Stem Cell Serum bagus untuk :-

Promote the skin’s natural renewal / Pembaharuan semula jadi untuk kulit
Moisturizing / Melembapkan
Energizing / Memberi tenaga
Smoothing / Melicinkan muka
Repairing and brightening the skin / Membaiki dan mencerahkan kulit muka
Suitable for aging skin / Sesuai untuk kulit muka yang semakin menua
Dehydrated skin / Nyahhidrat Kulit
Wrinkles / Anti Kedut
Fine lines / Garis Halus
Scars / Parut
Bust firming / Mengetatkan kulit muka

Usage :-
Apply the product gentyl onto cleansed face
Smoothen evenly
(Sapuan yang lembut ke atas muka dan ratakan )

Ingredients:-
Bahan-bahan semulajadi:-

Water / Air
Gylcerin
Marine collagen / Kolagen Laut
Cucumber fruit extract / Ekstrak buah timun
Crithmum maritimum callus culture filtrate (stem cell)

Sekiranya anda berminat, boleh lah hubungi saya di talian yang tertera
Di bawah.


Terima Kasih.



Testimoni
Anda Juga Boleh Klik Link Di Bawah:-

Premium Marine-collagen-with-natural.

Garcinia Cambogia

Vitamin C-Serum

Stem Cell Enhancer

Comments

  1. Kena guna stem cell juga nampaknya...

    ReplyDelete
  2. Rawatan muka yeh Lin Stem cell serum ni.....macam macam jenis kan sekarang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha,
      banyak dipasaran sekrg,tapi kena beli yg ada
      clinical study...

      Delete
  3. Serum apa pun kalau jual mesti botolnya secoet aje. Macam tak cukup pakai kan. Tapi serum biasanya memang baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. serum mmg cepat dari cream2 biasa,
      senonet tapi berkesan kan..

      Delete
  4. Serum utk penampilan yang lebih berseri :)

    ReplyDelete
  5. Bagus buat mereka yg inginkan kulit yg baik dan berseri kan..
    Maaf sbb lama tak berkesempatan berblogging huhu... Salam kemerdekaan ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kemerdekaan...
      tak per,
      kat fb@insta kan ada...

      Delete
  6. nak carilah..kulit dh mula berkedut ni hiksss

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI