GARCINIA CAMBOGIA



GC is a traditional remedy for weight management.  DMA’s Garcinia Cambogia is made of pure fruit rind extract (with 60% HCA).  GC is highly recommended by doctors as it is clinically proven to help lose weight.

GC adalah jamu tradisional untuk pengurusan badan.  Garcinia Cambogia DMA diperbuat dari ekstrak kulit buah jeruk (60% HCA).  Ramai doktor mengesyorkan pengambilan GC sebab produk ini dibukti berkesan untuk mengurangkan berat badan, berdasarkan kajian klinikal.
Buah GC kelihatan seperti labu kecil dan berwarna hijau,berbentuk bujur.Komponen aktif dalam GC,asid hydroxy-citric (CITRIN),Menggalakkan pembakaran lemak & menyekat selera makan.
Benefits of taking GC / Manfaat mengambil GC:
             Blocks Fat Absorption / Menghalang Penyerapan Lemak         
             Appetite Control / Mengawal Selera Makan
             Fat Reduction / Membakar Lemak
            Weight Loss / Mengurangkan Berat Badan
            Increases Metabolic Rate / Meninggikan Kadar Metabolisma
             NO Diet – NO Exercise / Tanpa Diet - Tanpa Senaman

CARA PEMGAMBILAN/MAKAN GC
1 CAPSUL 15MINIT SEBELUM SARAPAN ( PAGI )  DAN 
1 CAPSUL SATU JAM SEBELUM TIDUR (MALAM)
100% ALL NATURAL.  100% VEGETARIAN.  (Does not contain any animal substances)
100% HERBA SEMULAJADI.  100% VEGETARIAN.  (Tidak mengandungi bahan haiwan)
Celebrity Doctor OZ of the OPRAH Show highly recommends Garcinia Cambogia: / Celebriti Doktor OZ dari OPRAH Show mengesyorkan Garcinia Cambogia:

 ”Setiap kali saya mendapat berita tentang penemuan baru dalam bidang perubatan, seperti Garcinia Cambogia; saya sendiri akan menyelidik kajian klinikal penemuan tersebut dan menghubungi saintis yang terlibat.  Saya tertarik kepada keberkesanan Garcinia Cambogia sebab ia telah dibukti secara klinikal.” – Dr. Mehmet Oz

Dimana kita boleh dapatkan GARCINIA CAMBOGIA?
YA,
Sebarang pertanyaan :-
Anda boleh hubungi atau whatsApp no tel yang tertera dibawah.
Hanya berada diklinik yang berdaftar sahaja,tidak ada di farmasi.


Ask Your Doktor Today?
Sila Tanya Doktor Anda?





Comments

  1. Ingatkan produk dari cambodia tadi..he..he

    ReplyDelete
  2. Oh.. baru tahu.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  3. Ini untuk reduce weight ea?
    Tadi patient saya tanya macamana dia nak gain weight pulak dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DR
      susu tepung appeton weight gain tu berkesan,
      boleh lah suruh patient tu,beli di farmasi...
      patient kat klinik saya kerja ni pun suka sgt,minum susu tu...

      Delete
  4. salam, bole tau brape harga utk GC ini dan untuk marine collagen? di mana bole sy beli? kena pergi ke klinik ke utk membeli?

    ReplyDelete
  5. I was about ready to give up until I saw a post on Facebook from someone who had lost a lot of weight with this thing called Phen375.
    aden paul

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI