New Honda City....

Launch 13/03/2014 call me to book now
0123073050 (ho kok seng)
thanks for support...

Pada  peminat honda city jom kita booking...
Beliau adalah classmate saya.
Kita kan 1 Malaysia tolong antara satu sama lain
adalah amalan yg mulia.

Betul tak?

Sharing is Caring

Comments

  1. In shaa Allah.. akan di maklumkan kpd rakan & saudara yg berminat.. Thanks sharing Haslinda.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wbk... rasanya first time saya singgah sini... Salam kenalan ya..:D
    btw... ada yang baru lagi nak keluar Honda City?... waaa... yg sebelum ni pon cantik... yg baru camana tak tahu lagi... :)

    ReplyDelete
  3. Tak tengok lagi latest design dia..previous design pun cantik kan Lyn...

    ReplyDelete
  4. wahhh cantik.. moga ada rezeki nak belinya

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

Hari ini kami berusaha, esok kami tawan!!!