Insta Fair Anti Jerawat

DME INSTAFAIR sesuai digunakan untuk masalah KULIT BERJERAWAT
(acne & blemish skin)


Mengecilkan saiz jerawat dalam masa 24 jam.
Mencegah dan mengawal jerawat baru
Warna kulit tak sekata & kusam
Menghapuskan jerawat
Merawat jerawat tanpa mengeringkan kulit.
--------------------------------
x perlu rawatan laser
x ade downtime
x ade kulit mengelupas
✅ Bahan yg selamat digunakan
--------------------------------


❓Siapa yang patot dapatkan InstaFAIR set ni?
Kulit berjerawat
Whitehead
Kulit berminyak & pori besar
Tona kulit x sekata

DME InstaFAIR CLEANSING BAR

Mengandungi Charcoal yg dapat membersihkan kotoran & minyak pada wajah
Membersihkan kulit & pori-pori wajah yg tersumbat
Menghilangkan kotoran, minyak & bakteria yang menyebabkan punca jerawat.
Mencerahkan kulit & menghilangkan daki gelap.
Sesuai untuk kulit berminyak & berjerawat

DME InstaFAIR INTENSIVE NIGHT CREAM
Krim malam intensif untuk merawat masalah kulit , 
3x kesan lebih cepat akan didapati jika digunakan bersama dengan 
InstaFAIR MULTI SERUM

Fungsi InstaFAIR INTENSIVE NIGHT CREAM :
Memudarkan parut & mematikan jerawat dengan lebih cepat
Krim malam intensif untuk mencerahkan kulit & menghapuskan jerawat
InstaFAIR Multi Serum
Mencerahkan warna kulit sebanyak 5 tona lebih cerah dengan penggunaan secara rutin




Bagi anda yang tercari-cari formula baru

untuk kulit muka berjerawat
insta fair set merungkai masalah anda

Trial Set Semurah RM50 ↪ Sini

PM us directly or WhatsApp
www.wasap.my/60126694148/InstaFairAcne


Comments

  1. dulu2 muka byk jerawat, rasa inferiority complex....trial set yg mampu milik..

    ReplyDelete
  2. trial set dia berbaloi harganya... nasib dah tua jerawat dah jarang-jarang menjengah

    ReplyDelete
  3. Bagus juga ada trial. at least boleh cuba dulu pakai dengan pack kecil ni.

    ReplyDelete
  4. Bagus ni.. solusi utk menghindarkan jerawat pilihan terbaik.

    ReplyDelete
  5. murah je harga nya..sesuai sgt untuk yang ada masalah kulit

    ReplyDelete
  6. Mana pegi jerawat besar tu... kikikiki

    ReplyDelete
  7. nampak jelas perbezaan sebelum n selepas gn

    ReplyDelete
  8. Siapa ada masalah jerawat boleh lah cuba insta fair acne ni kan.

    ReplyDelete
  9. harga pun berpatutan ni, wow heheheh :p

    ReplyDelete
  10. boleh recommend kat adik JM lah produk ni sbb dia pun tgh mencari produk utk jerawat ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik)
0126694148 (whatsapp)

Sebarang Pertanyaan Hubungi Cik Lynn

Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#Gctea
#SFtea
#SFVco
#SFStevia
#Mineralife



TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.


ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
JAGALAH KESIHATAN SEIKHLAS HATI