SFtea Teh Sekat Gula

SFtea Teh Strawberry



COMPANY MENIPU?????

Haa,baca sampai habis tau!!!

Soalan:
Macam mana kita nak ajar dan guide orang tanpa buat orang sentap?
Macam mana Cip buat?

Cip: Saya hanya jalankan tanggungjawab saya.
Orang masuk bawah saya sebab dia org nak berjaya dalama bisnes.
So tugas Cip bukan untuk menjadi bestfriend awak atau nak dodoi awak.
Tugas saya adalah untuk guide awak berniaga sampai berjaya dan kaya raya.

Kalau nak orang dodoi, pie cari laki hang ka mak hang.!!!

Tapi kalau nak bisnes mantap dan laju cara saya,
cari saya.
Kalau awak tolong diri awak, saya akan tolonglg awak 100%.
Kalau awak taknak tolong diri awak,
saya juga takkan tolong awak.
This is another side of me.

Di media sosial nampak santai dan merepek.
Tapi sebagai businesswoman saya seorang yang tegas.
Business bukan untuk main-main.
Business adalah masa depan anda.
Sebab tu leaders saya laju dalam bisnes.

Target Cip bukan nak saya saja berjaya.
Saya nak lahirkan ramai orang yang mencapai impian melalui business.
Bonus hasil jual teh tanpa ladang
Setakat ini dah ada ramai yang mencapai 5 angka
walaupun berniaga tak sampai 6 bulan.

Hebat sungguh.

Saya nak bantu lebih ramai lagi.
Itu satu kejayaan pada saya.
Jom kita buat sampai jadi
Bila Allah kata
kun fa yah kun
Maka Jadilah

Testimoni Income Stokis Sftea







Nak B E R J A Y A perlukan MASA, 
Bukan Harini Join Esok dah Kaya.
Nak B E R J A Y A kena lalui 1001 CABARAN dan perlukan KESABARAN, 
Bukan Hari ni join senang lenang goyang kaki esok terus dah kaya.

Nak B E R J A Y A kena DOA, USAHA, ISTIQAMAH, TAWAKAL. 
Bukan hari ini join, duduk diam ja tanpa USAHA esok dah kaya.

Apa pun rintangan, apa pun cabaran...
B U A T J E R
J A L A N  T E R U S 
Jejak USAHAWAN ke pentas JUTAWAN.


Dr Norman Pakar Perubatan & Consult Company Richwealth Global

.
Jelajah Borneo kali ni melibatkan 20 orang pengedar2 #teamagic.
.
22 - 23 Mar - Sandakan
24 Mar - Tawau
25 Mar - Lahad Datu
26 Mar - Kundasang
27 Mar - Keningau
28 Mar - Kota Belud
29 - 30 Mar - Kota Kinabalu
.
Ada orang Sabah nak join misi RM100k 9 hari?
.
THE FUTURE IS IN YOUR HANDS.
.
Tapi sekiranya anda pilih untuk pejamkan mata, pekakkan telinga sekarang...
Pilih untuk kekal di tempat yang sama terlalu lama, 
maka itu pilihan MASA DEPAN anda




Sugar Challenges Mac 2019
Kementerian Kesihatan Juga menganjurkan
sekat gula selama 21 hari

jom sekat gula dengan teh Sftea

rasa yang unik , banyak manfaat

membantu kesihatan anda dari biasa menjadi luar biasa


testimoni berbicara lagi




Ramuan utama SFtea 
Sini

Testimoni lagi dan lagi 
SINI

Kesimpulannya Company tidak menipu

dari segi testimoni pun
dah ada perubahan,
apa tah lagi ,
Jana pendapatan dari Zero To Hero
Product pula instant result
Apa lagi !!
JOM Come Join Us!!!


#LynnRich976

#SFTea

Selanjutnya tekan link dibawah

Comments

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)

Sebarang Pertanyaan Hubungi Cik Lynn

Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#Gctea
#SFtea

Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K



TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.


ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
JAGALAH KESIHATAN SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

KLINIK METRO MEDICS