SFTea Teh Extra Bonus

"Kerana Milah, Budin nekad berubah"


Seminggu lamanya kedai Milah ni tutup, nasib baik hari ni bukak. Lalu Budin duduk di meja biasa. Sementara Milah menghampiri untuk mengambil order dengan wajah sagul tak bermaya.
"Abang Budin nak order ape?" Suara lemau yang keluar dari mulut Milah
"Macam biasa Milah, teh tarik ikat tepi satu, nasi goreng telur bergoyang 2 biji." Pesan Budin kepada Milah. Sebelum Milah berlalu..
"Nanti kejap Milah, mana kau pergi seminggu ni? Abang terpaksa makan kat kedai sebelah ni. Dah la tak sedap! Pahit pulak air dia". Kata Budin, dengan niat nak melawak..

Lalu Milah bersuara, "Abang order air ape kat dia?, Jangan air ketum, sudah ya bang"..
"Tak lah Milah, air Kopi je.." jawab Budin. Dengan harapan Milah tersenyum. Malangnya, 
langsung diendahkan oleh Milah, lantas..

"Sebenarnya bang!, Milah dah bosan berniaga di warung ni, berapa sen sangat Milah dapat kumpul duit. Lagi pun, nak harapkan abang kumpul duit sampai kesudah, kita tak kahwin bang".

"Apa lah Milah ni!, Sampai hati cakap kat abang macam ni. Lagi pun kerja ukur jalan macam abang ni, mana boleh nak simpan duit banyak sekelip mata, Milah oil".

"Masalahnya!!, abang ukur jalan ke warung Milah jer hari-hari, tu yang tak kaya- kaya!!. Mulai sekarang Milah nak abang berubah, kalau tak, Milah cari orang lain" ugut Milah kepada Budin..

"Baik Milah!, kalau itu yang Milah nak, abang nekad berubah. Lantas Budin terus meninggal warung tanpa menunggu makanan yang di ordernya tadi siap dimasak." Dalam hati Budin ko tunggu Milah, aku kaya lepas ni.

"Bang! nak kemana pulak tu, Jerit Milah kepada Budin"
"Aku nak balik Milah!, ko tunggu!, lepas ni aku kaya!, Ko tunggu Milah!!.dalam hati, nak kerja apa? Tak kan, nak jual dadah kot. Nanti tak pasal2 aku ke lokap, langsung melepas nak berbinikan Milah"

"Dalam kepayahan Budin memikirkan cara terbaik untuk jadi kaya. Lantas, ingatan Budin terus kepada sahabatnya di kuala lumpur. Abu namanya, boleh dikatakan dia di antara yang berjaya dalam perniagaan"..
"Dring!! Dring!, Heloo ni Abu ya".. Ya Abu bercakap disini"

Bermula lah episod Budin dalam perniagaan networking. Banyak rintangan, dugaan yang di lalui. Sehingga membuatkan Budin berjaya setelah setahun dalam perniagaan ini. "Terima kasih, tanpa bantuan kau, aku tak berada di tahap ini". Luahan Budin kepada Abu...

"Tak mengapa Budin, Tuhan tu adil, tak kira perniagaan apa pun yang kita buat, ikhlas membantu orang lain, InshaAllah kita akan berjaya". Janji matlamat kena jelas.
"Dan satu lagi, jangan lupa ajak aku makan nasik minyak kau nanti". Kata Abu kepada Budin sambil tersenyum..
"Baik boss, nanti aku hantar kad jemputan, jangan kau tak datang pulak ya". Balas Budin sambil, mengenangkan wajah Milah kekasih setianya..
Dalam hati Budin, "tak sia- sia aku join busines Richwealth Global ni, jual teh jer pun. Tapi boleh selesaikan semua masalah, tak sabar pulak nak berbinikan Milah ni". aummmm..

Kelebihan join business macam Budin di Richwealth Global:

+) Produk senang jual
+) Modal rendah pulangan lumayan
+) Gambar dan copywriting disediakan
+) Kelas training facebook ads disediakan
+) Share 4% dari company dibayar 6 bln sekali
+) Trips melancong percuma bulan 10ke turkey
+) Group support yg aktif akan membantu anda
+) Percuma sehelai tudung shawl

Hari yang di tunggu pun tiba, maka berlangsung lah perkahwinan antara Budin dan Milah dalam suasana yang meriah sekali. Selepas semua selesai.
Mereka pun terus berpindah ke rumah baru Budin di Kuala Lumpur.
SEKIAN.. 
Nanti jap, ni pesanan Budin. Kalau korang nak cuba busines power ni.
Terus click link wasap dibawah  
Nanti Abu akan bantu korang berjaya macam Budin. InshaAllah..
Tapi matlamat kena jelas.
Jangan ikut macam Budin ya. 
Kang, tak pasal-pasal periuk belanga kat rumah tu terbang melayang. 
Huhuu..



BONUS EXTRA 6 BULAN SEKALI JUAL SFT TEA- STOKIS KL DIPERLUKAN SEGERA!

Nasib baik Cik Lynn Jumpa business ni. Dapat jugak langsaikan hutang2 yang ada,
Jual teh jer pon...tapi boleh dapat income extra macam ni..ok ke ok?

Cuba lihat dalam gambar  bonus extra 6 bulan sekali untuk semua pengedar kami hasil dari jual teh secara online dengan ilmu yang disediakan oleh HQ. 

Bestkan?

Siapa nak bagi kalau setiap 6 bulan sekali boleh dapat income macam ni buat pulak secara part time jer..

Tak payah penat²  nak buat overtime lagi, disini semuanya dah disediakan hanya jual teh #sftea secara online jah..

Nak Cik Lynn bantu cepat2 tekan
Link dibawah sekarang

Cik Lynn nak 20 orang jer lagi untuk  masuk kan dalam group Cik Lynn di Kuala lumpur /Selangor atau kawasan yang sewaktu dengannya. 

InshaAllah..

P/S: Lambat habis ya, kami akan tutup peluang ni bila dah cukup koata 20 orang yang terawal :)


FREE TRIP


FREE TRIP

PROMOSI UPGRADE MAC 2019
Inginkan percutian ke pulau secara PERCUMA?? 
Berita baik kepada semua ahli, 
jika SPONSOR 4 Executive Director (ED), 
anda berpeluang untuk memenangi hadiah percutian ke pulau.. 
Tarikh promosi: 2 MAC 2019 - 30 MAC 2019 *tertakluk pada terma dan syarat

Nak tengok testimoni income & Product
tekan

Sini


Jom cepat-cepat tekan link di bawah

Comments

  1. free trip tu yg menarik...produk bagus..

    ReplyDelete
  2. pertama kali singgah sini.. salam kenal dr SIS HAWA DOT COM :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... semoga murah rezeki thn dpn

    ReplyDelete
  4. hahaha...cerita sebenar ke tu? dah berbahagia akhirnya milah dan budin

    ReplyDelete
  5. Semoga dimurahkan rezeki. Amin.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah buat Milah dan Budin :D

    ReplyDelete
  7. semoga murah rezeki sentiasa :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)

Sebarang Pertanyaan Hubungi Cik Lynn

Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#Gctea
#SFtea

Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K



TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.


ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
JAGALAH KESIHATAN SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

KLINIK METRO MEDICS