SFTea Viral





Ketahui Rahsia Kehebatan Teh Strawberry ini!!!


Wahhhh bestnya banyak betul khasiat buah Strawberry dalam 
supplement 
#symafittea 
ni kan..

Jom baca Antara 

7 khasiatnya⤵⤵

mencantikan kulit
mengawal Berat Badan
Kurangkan tekanan Stress
Tingkatkan sistem Imunisasi
kawal Tekanan Darah
Melawan Kanser
Mencerahkan bibir yang gelap



Tak Pernah Tak Cantik!!!


 *MORINGA OLEIFERA*
"Malaysia Negara Paling Obes di Asia Tenggara"
- WHO 2011

PART 1: MASALAH METABOLIK

[Obesiti, Diabetes, Tekanan Darah Tinggi, Kolesterol tinggi] 

Daun Moringa mengandungi serat yang tinggi dan boleh bertindak sebagai pelawas yang baik.
Daun Moringa turut mengandungi 44% protein serta mempunya nilai kalori yang sangat rendah dan sesuai digunakan bagi mereka yang obesiti untuk membantu menguruskan berat badan. 

Kajian oleh Dr. Nurzalina Abdul Karim Khan dari USM menunjukkan Moringa oleifera mengandungi Kompaun anti-hiperglisemik dan fitokimia sterol yang mampu menurunkan gula darah, lipid darah serta berat badan bagi masalah metabolik ini.

RAMUAN TRADISIONAL ASLI DAUN MORINGA

Moringa Boleh Menurun Tahap Gula Darah
Moringa kaya dengan anti-oksidan
Moringa Oleifera Boleh Kurangkan Keradangan
Moringa Boleh Menurunkan Kolesterol
Moringa Boleh Menurunkan toksik di dalam badan.
Apa itu Syma Fit Tea ?

SymaFit Tea ialah minuman kesihatan yang berasaskan 

↪ 7 herba yang tersohor dari 5 benua

Negara:-

China
Afrika
Eropah&timur tengah
Amerika Selatan
India



Teh hijau / Green Tea


Gymnema sylvestre


Mulberry


Rooibos


Stevia


Peppermint


Moringa


Flavour Strawberry
 




Apa manfaat SymaFit Tea ?
 Membantu mengawal berat badan
 Bersifat anti oksidan
 Membantu mencergaskan tubuh untuk melakukan aktiviti harian
 Membantu mengawal tekanan darah
 Membantu mengawal kadar gula dalam darah - 
sangat sesuai untuk pesakit diabetes

Tahukah anda, 
pengambilan SymaFit Tea yang konsisten akan dapat membantu anda untuk lebih sihat dan cergas.
Paling penting dapat membantu mengurangkan kadar gula dalam darah....
amat sesuai untuk pesakit Diabetes dan yang sedang berdiet


Tak Boleh Kawal Apa Yang Kita Makan?
Sila Kawal Dengan #SymaFitTea
70% Gula Berlebihan Akan Disingkirkan.

Tanpa Gula
Tanpa Kalori
Tanpa Pengawet
100% Natural




NEW PRODUCT Launching Very Soon!!!
.
Jom jadi yang terawal as our Stokist!
Produk malatops!
Formula proven!
Bonus KEPOK2!
Founder instafamous tersohorrrrr!!

REAL PRODUCT
REAL MONEY
REAL INCOME
REAL BUSINESS
.
BISNES ALAF BARU BERSYSTEM.
Segala bonus uols disediakan pay slip setiap hujung bulan dari company .
Valid untuk uols guna di kemudian hari untuk beli kereta dan sebagainya.
.
Lagi BEST AGEN/ STOKIS BERTINDIH ada EXTRA BONUS

LOCK YOUR POSITION NOW!!


terus klik link kat profile untuk details
.
wasap.my/60126694148/symafittea




Harga Sekotak Mengikut Kawasan
 Semenanjung RM130.00
Sabah/Sarawak RM130.00

Tidak Termasuk Kos Penghantaran

Nak Jimat Beli 2 Kotak
Dapat harga ahli !!!!

Best Ke Best !!!!

Testimoni Sini

Aroma yang unik membuatkan anda rasa tenang


Yakin dan fokus
Kebaikan Sftea :-
Product yang dapat menyelesaikan masalah anda
Muslim Products
Semestinya Halal
Sifat Sftea yang berunsurkan
anti keradangan&anti kanser
membuatkan
sesuai untuk semua tidak hanya pada pesakit DIABETES ***
Mengapa Anda perlu Mengamalkan Sftea setiap hari?
1. Jantung
(Baik untuk paras kolestrol yang bagus)
2. Detoksifikasi
(Menyingkirkan toksik berlebihan dalam tubuh)
3. Gula
(Paras gula dalam darah yang lebih stabil)
4. Meningkatkan tenaga
(meningkatkan metabolisma tubuh)
5. Otak
( meningkatkan konsentrasi dan lebih fokus)
6. Meningkatkan Imunisani
( meningkatkan daya tahan tubuh melawan penyakit)
7. Membantu Mengekalkan berat badan dan kekal langsing
8. Pencegahan kepada kanser mengandungi antioksida yang tinggi
Pilih dan beri peluang untuk hidup lebih sihat
Kehidupan itu pilihan anda
Sayangi kesihatan
Sayangi Diri anda
Sayangi keluarga anda

Comments

  1. termasuk dlm statistik obes..huhu....

    ReplyDelete
  2. PRODUK TERBAIK UTK KESIHATAN NI

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah,product yg sgt membantu bg yg memerlukan

      Delete
  4. Bahan bahan yang digunakan menarik..

    ReplyDelete
  5. First time dengar nama daun moringa, nampak macam daun kari sekali tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buahnya buah kelor boleh jgk buat masak kari,daunnya pun buat masak kari dal cha mmg sedap sgt

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)

Sebarang Pertanyaan Hubungi Cik Lynn

Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#Gctea
#SFtea

Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K



TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.


ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
JAGALAH KESIHATAN SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

KLINIK METRO MEDICS