Syma Fit Tea Endorsement Dari Doktor


Syma Fit Tea Unique


3 Founder Hebat Syma Fit tea
bergabung tenaga

Puan Syima Eima,Wan Ifa & Dato Razie 

Tips orang BERJAYA :
Orang BERJAYA  malas pun dia buat
Orang BERJAYA  susah pun dia buat
Orang BERJAYA  tak tahu pun dia buat
Orang BERJAYA  penat pun dia buat
Orang BERJAYA  tak sempat pun dia buat
Tiada alasan bagi mereka yang ingin BERJAYA
Berdampinglah dengan orang 

YG TELAH BERJAYA
BERJAYA DAN TERUS BERJAYA

Aktiviti kejadian pada hari sabtu 24hb Nov 2018

Bicara Kesihatan Bersama DR Norman Norawi
di Hotel Putra KL



Bersama Team yang sangat membantu

  Team Terbaik



bolat nya muka,tu yang tak suka pakai tudung bawal!!!
(hahahaha)!!!






Tak jadi yang terawal walaupun awal2 dah Tau?
Rugiiii bak hangggg.
U olls tak nak grab peluang??
Nak tahu camne, meh risik2 tanya CIK LYNN tau.

kami batch yang pertama tau
tu no tertera 001



Pengalaman DR Norman



Syma Fit Tea

Rahsia Resepi yang tersembunyi Syma Fit Tea
Supplemet herba berkualiti tinggi

 ↪ SINI


Punca sakit jantung adalah dari
Gula putih
Formula terbaru cara bagaimana nak sekat gula racun putih
amalkan #Symafittea
Selain dari itu kencing manis , darah tinggi
Juga dapat dikawal
Fungsi #SFT potong gula dalam darah

Syma fit tea juga bersifat anti keradangan




Macam artis dah DR Norman 


BUAT DENGAN NIAT
BUAT TANPA NANTI
BUAT TANPA TAPI
BUAT SAMPAI JADI

ARE YOU READY!!!!


Perkongsian Dari DR Norman Norawi
bahayanya gula putih


Semuanya dah berpunya Kepada yg lain tunggu next delivery hari Rabu ni ya

kata bos

Jom  join team Cik Lynn

Lagi BEST AGEN/ STOKIS BERTINDIH ada EXTRA BONUS


LOCK YOUR POSITION NOW!!


terus klik link kat profile untuk details
.
wasap.my/60126694148/symafittea







Comments

  1. tahniah...batch pioneer..*fighting!!...saya suka tudung bawal..hiks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya bukan skt jantung je... penyakit lain pun sama jg berpunca dr gula berlebihan kan..

      Delete
  2. Batch perintis memang hebat..

    jika sudah berjaya boleh menjadi inspirasi yang begitu mengujakan untuk orang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas kunjungan
      jom sama-sama kita melangkah
      terus maju ke hadapan

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya sudi membantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI