DIET SYMA FIT TEA


PENAT-PENAT DIET, SENANG-SENANG JE BERAT NAIK BALIK !
.
.

Mesti ramai di antara kita yang fikir macam ni kan?
.
Kadang-kadang penat nak bermula kembali.
.
Jangan risau! Bukan anda seorang yang ada masalah sebegini.
.
Tidak ramai yang berjaya mengekalkan berat badan yang telah berjaya diturunkan dalam masa 6- 1tahun.. ini adalah kerana perubahan yang dibuat terlalu drastik atau cara penurunan yang ekstrem..
.
Di sini sy nk kongsikan sedikit cara-cara nak maintain weight loss :
.
.
1) Sentiasa timbang berat badan. At least 2 minggu sekali
.
2) Sentiasa plan setiap meal kita dan jadikannya habit..
.
3) Membuat list sebelum pergi shoping
.
4) FOKUS KEPADA PROSES, BUKAN OUTCOME!
.
5) Buat weight training. Bila kita loss weight, BMR kita akn drop sekali. So cara utk maintain BMR kita adalah dgn increase muscle. So, berat badan kita susah nk naik balik.
.
6) Makan bilangan meal yg sama setiap hari,contohnya makan 4,5 atau 6 supaya kita tidak didatangi cue of hunger.
.
7) Lakukan rutin exercise yang kita sentiasa boleh buat walaupun sendirian.
.
8) Befikir seperti juara! anda telah melakukannya dulu, anda perlu teruskannya sebab 

JUARA SEBENAR BUKAN MEREKA YG TURUN BANYAK TAPI MEREKA YANG BELAJAR DARI PROSES PENURUNAN BERAT BADAN ITU SENDIRI.
.
9) Reward yourself. Berikan hadiah kepada diri sendiri. 90% enjoyement, 10% makanan.
.
10) Ltakkan gambar anda dulu di pintu peti sejuk. Anda mungkin nmpk kurus diluar tapi sebanrnya anda dipenuhi sel2 lemak yang hanya menunggu masa utk membesar kembali. SEL LEMAK TIDAK HILANG, IA HNYA MENGECIL :)
..
Semoga berjaya semua.. Jangan sia2kan usaha anda yang telah pergi sejauh ini..
Credit
Mohd Khairul Azuan
- CIP -


semua orang suka sangat dengan buah strawberry
kan, tengok pun dah terliur
 rasanya yang masam manis tu
sedap sekali dimakan begitu saja
tambahan pula colet dengan coklat
pergghh!!!
meleleh ayaq liuq kan!!!


Apa yang menarik sangat dengan Syma Fit Tea nie
tentunya teh yang dijamin qualitinya
teh sekat gula
bagus untuk kaum hawa dan adam
yang inginkan kekal langsing
dan juga diabetes terkawal

zaman sekarang nie kita tak boleh nak kawal
pemakanan yang terlampau
sedap dan tinggi gula tu,

berbagai penyakit puncanya dari pemgambilan gula
yang berlebihan

betul tak?

Ramuan yang tersembunyi di  SINI


Syma Fit Tea menawarkan
dan mencari stokis&agent
dengan bermodalkan serendah RM200.00
sahaja

ya!!!!
RM200 sahaja anda akan dapat 2 kotak Syma FIt Tea

dan ada special bonus menanti anda
jadi yang terawal

berminat

hubungi saya dengan kadar segera

cepat jangan lambat tau!!!

Nak jana pendapatan jangan ikut mood
teruskan fokus dan fokus
tak gitew??

JOM FOLLOW  CIK LYNN

kita buat selingan jap ya,
saya share lagi pic dekat Perth
tempoh hari

acah-acah filem hindustan haii!!!

Koala


NAK BOOKING KE PERTH KLIK

↪ SINI


JOM SIHAT SIHAT BERSAMA SYMA FIT TEA
TEH SEKAT GULA
KEKAL LANGSING
DIABETES JUGA TERKAWAL
DAN ANTI KANSER 



Comments

  1. Aduhai Lyn ... azam dari dulu mmg nak kurus tapi apa kan daya selera makan susah nak sekat hihi....

    Wah makan angin ye...seronoklah kan...

    ReplyDelete
  2. Zumal ni jenis tak dapat tahan nafsu tengok makanan

    ReplyDelete
  3. pergi ke perth ke hari tu? wahhh best nyaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya sudi membantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI