1.4 juta berisiko hilang kaki

Perkongsian Gctea Bersama Kaum Asli



 GC TEA BERSAMA KAUM ORANG ASLI...

Team gctea di perkampungan Orang Asli iaitu di

Kg Berdut dan Kg Rekoh di Kuala Krau, Temerloh.

Mereka adalah suku kaum jahut.
.
Sangat Spooting bila memperkenalkan #gctea dan #Nanocentaplus pada mereka..

Berkongsi cerita yang ada macam2 penyakit,
seperti kencing manis, Darah Tinggi, Sakit2 badan,

kebas di hujung2 jari dan kaki dll lagi.
.
.
Rupanya golongan mereka juga hendak sihat seperti kita.
Ini dikatakan jihad kesihatan..

Kesempatan ini ada yang grabb Trail pack..
.
Rata2 yang rasa gctea mereka kata sedap..
Ada yang tidak sampai setengah jam sudah rasa tindakbalas.

Berpeluh serta rasa badan bertambah ringan..
Alhamdulillah..




Ramuan Utama ↪ Gctea

Ramuan Utama ↪ Colostrum Nano Centa Plus



1.4 JUTA BERISIKO HILANG KAKI

 Berbagai Faktor Diabetes

Ada yg nak dapatkan gctea, boleh klik link ni ye www.wasap.my/60126694148/gctea


TeamRashwealthWorks

Comments

  1. jihad kesihatan...melabur utk sihat..

    ReplyDelete
  2. Kekadang Zumal rasa macam nak hilang kaki atau tak boleh jalan tapi bukan sebab diabetes tu, dorang cakap saraf. Sakit sangat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena jumpa pakar dptkan rawatan dgn segera ya

      Delete
  3. bkn 14 org ya tp 1.4 JUTA! kalau x sedar or buat2 x sedar x tau laa nk ckp mcm mn lg

    ReplyDelete
  4. 1.4 juta. ramainya. huhu. kita semua kena jaga kesihatan bermula sekarang. huhu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI