Nasi Lemak

(Nasi Lemak)


Assalamualaikum
Morning

Jemput breakfast (cerita pagi tadi)

Dah petang baru sempat share....

sape suka nasi lemak

haa,

cepat angkat tangan!!!!!

Lepas makan nasi lemak kita bilas dengan #gctea 
neutralkan lemak2 tepu tu alhamdulillah,

2 jam sebelum makan,kita minum
#nanocentapluscolostrum

Probiotic&cologen baik untuk dalaman&luaran
Baru lah awet muda
Haahh gitew!!!

Kesihatan lebih berharga dari kemewahan
Alhamdulillah
Di kala usia 40an nie

SAYA BEBAS DARI KENCING MANIS (DIABETES)
DARAH TINGGI(HYPERTENSION) , CHOLESTROL....

Semoga kita semua kekal sihat
In sya allah
Amin
Nak tahu apa yang best sangat #gctea  & #nanocentapluscolostrum
ada di  SINI selamat menjamu selera

Comments

  1. Hari ni SA pun makan nasi lemak..cik abg tu dah siap2 belikan utk SA...haih rosak diet..

    ReplyDelete
  2. Mrs. A pun suka breakfast nasi lemak tapi minum dengan nescafe derrrr.... tak bilas pun huhuhu...

    ReplyDelete
  3. jom la join n meriahkan GA kt sni

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. Sodap tu lepas makan nasi lemak, minum teh akak. hihi. Terbaik kak. :D

    ReplyDelete
  5. bohong laa kalu ckp x suka nasi lemak hehehe pg ptg siang mlm kalau boleh nk nasi lemak je hahaha

    ReplyDelete
  6. Hai sofea pun kadang2 teringin makan jugak nasi lemak ni walaupjn tak selalu.

    Tapi lepas tu make sure telan vitamin cepat2 huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya sudi membantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI