Resepi GCTEA



Big Why

Tahukah anda?

 RESEPI GCTEA (TEH HERBA)


yang asalnya dari 5 benua negara digabungkan menjadi satu
Kini ditemui di Malaysia.

5 benua:-
China
Afrika
Eropah&timur tengah
Amerika Selatan
India

6 ramuan utama gctea:-
Green Tea
Gymnema Sylvester
Peppermint
Mulberry
Rooibos
Stevia

Aroma yang unik membuatkan ada rasa tenang
Yakin dan fokus

KEBAIKAN GC TEA ADALAH:-

Product yang dapat menyelesaikan masalah anda
Product Lulus KKM (120514/05/093)
Product Liability Insurance
Muslim Products
Semestinya Halal
Product DiIktiraf Oleh Persatuan NADI
(NATIONAL DIABETES INSTITUTE)
Product telah diiktiraf oleh Superbrands

HIDUP SIHAT UNTUK PENGHIDAP DIABETES

CONTROL YOUR DIABETES FOR LIFE

Sifat GCTEA yang berunsurkan anti keradangan&anti kanser membuatkan

GCTEA sesuai untuk semua tidak hanya pada pesakit DIABETES

***Mengapa Anda perlu Mengamalkan GCTEA setiap hari?***

-Jantung (Baik untuk paras kolestrol yang bagus)

-Detoksifikasi (Menyingkirkan toksik berlebihan dalam tubuh)

-Gula (Paras gula dalam darah yang lebih stabil)

-Meningkatkan tenaga (meningkatkan metabolisma tubuh)

-Otak ( meningkatkan konsentrasi dan lebih fokus)

-Meningkatkan Imunisani ( meningkatkan daya tahan tubuh melawan penyakit)

-Membantu Mengekalkan berat badan dan kekal langsing

-Pencegahan kepada kanser mengandungi antioksida yang tinggi


Mega Promo

Mega Promo


Pilih dan beri peluang untuk hidup lebih sihat
Kehidupan itu pilihan anda

Sayangi kesihatan
Sayangi Diri anda
Sayangi keluarga anda



HARGA MAMPU MILIK. PRE ORDER SEKARANG!
WhatsApp Cik Lynn terus untuk order & lebih info

KLIK
LINK >




Comments

  1. boleh tahan bahan-bahan untuk gctea..

    bertaraf antarabangsa

    ReplyDelete
  2. Gctea memang bagus..
    Saya antara orang yg minum

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ,jom jadi sebahagian ahli rashwealth
      gctea byk membantukan..

      Delete
  3. Akak keje kat klinik kan. Nak tanya kalau ubat zryntec tu kita makan utk satu jangka masa agak lama apa kesannya pada diri kita. Zryntec kan selalu digunakan untuk penyakit alahan macam gegata kan kak. Akak ada ubat tak utk hilangkan gegata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. zyrtec tu mmg utk alahan,allergy,gatal&selsema...
      mkn utk tempoh yg pjg maksudnya,adakah setiap hari mkn ubt tu,

      adik boleh buat blood test tgk apa punca masalah alahan tu,
      kdg2 melalui makanan/air ,tmpt tidur yg membuatkan alahan...

      mkn ubt sekiranya sekali sekala time alahan tu ,tak ada masalah

      selanjutnya adik boleh refer pada DR yg merawat.

      Delete
    2. GV makan bila perlu je kak. Tapi selalunya lepas 2 hari mesti naik balik alahan gegata tu. Lepas makan ubat tu, confirm mengantuk gile. Huhu. Cmner pun, terima kasih kak atas info ini. GV hargainya. :)

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

Ujian saringan kumpulan darah

CARA MENGAWAL ANAK MENONTON TELEVISYEN