Fahami Healing Process

Info Peetaya:



HEALING PROCESS ?

Healing process ni ada 4 iaitu;
Release, Relax, Revive dan Renew.

Bila kita mula pakai produk baru yang organik semula jadi samada makanan minuman atau skincare.

Ada 4 proses wajib tahu.

1. Release - Singkir

Maksud di sini adalah pembuangan toksin @ bahan kimia. Tempohnya bergantung pada individu.

2. Relax - Rehat

Organ atau kulit akan berehat, back to normal, setelah bekerja keras sewaktu proses penyingkiran.

3. Revive - Pulih

Baik pulih sel sel yang telah rosak akan berlaku. Dalam @ luaran.

4. Renew - Ganti

Sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dengan sel-sel @ kulit baru.
Katakanlah kita tukar produk, tapi tak ada perubahan yang berlaku dalam waktu terdekat atau makin teruk, itu NORMAL.

Paling kurang mesti ambil masa 4 bulan untuk lengkapkan semua proses tadi
Kita tak sabar, berhenti guna produk bulan ke 2 bermaksud baru je habis proses relax.
Tak sempat pulih dan renew lagi.

Maksudnya dia akan dapat kulit yang normal sahaja, hanya toksik sahaja tak ada kat kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru.
Jadi bukan salah produk tapi proses tak complete sebenarnya.

Kesimpulannya, konsisten , yakin dan sabar. 

BAHAN -BAHAN PEETAYA ↪ SINI


Info Nano Centa Plus Colostrum↪ SINI

ANDA MENCARI KOLOGEN YANG LUAR BIASA 

:SINI


One after another #rashwealthgroup#rashwealthbiotech #rwpremium #kopura



Comments

  1. yg kurang sabar dia x tgk semua tu. bla dah breakout baru nk menyesal kn...

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI