Hebat Makcik Niee!!!

Makcik Hebat




CERITA MOTIVASI
.
Kak pah ni umur 60 tahun. Bekas Cikgu. Kalau Kita tengok umurnya, dah tentu anak-anak dah besarr.. boleh bagi duit bulanan. Rumah, Dan keperluan lain juga dah selesa.
.
Tapi kenapa dia Masih jinjing plastic berisi puluh2 kotak gctea? Kak pah pernah jual gctea Dalam 1 homeparty sebanyak 30 kotak tau.

Weiii malulaa Kita Yang muda mudi sales sendu2. nak banding tenaga Kita dan tenaga kak pah ni, orang muda lagi kuat kerjaa.
.
Jihad kesihatan.. kalau bukan kerana jihad kesihatan tak mungkin kak.pah berada dalam rashwealth. Nak berjihad ni bukan kene peegi perang-perang je. Tapi jihad untuk bantu masalah kawan2 pon dikira jihad. Jihad nak lawan negative dalam diri Kita pon jihad..
.
.
Masa depan Kita pilihan Kita..

Fenomena Nano Centa Plus

Colostrum is the best supplement ever made!
Cik Lynn nak share baiknya colostrum nie,
tak yah prg oberrsea nak cari colostrum tau...!!
akak habaq mai nohhh...
colostrum pertama
di malaysia 

dah ada ......

yea dah ada ulangan
yea dah ada tau!!!!!!

Meh sini!!!!
pakcik2,makcik2,kakak2,abe2.adik2 manis
nak tahu meh singgah sini sat...!!
kesihatan kita keperibadian kita
jom sihat..
menarik ke tertarik???


menu bahan-bahan utama nano centa plus

banyaknya zat -zat yg terkandung

Apa yang power sangat NANO CENTA PLUS :↪ Kologen VS Colostrum

Apa pula kebaikan GCTEA : ↪  GCTEA Pilihan Ramai


#kisskissmattelipstick


#suhoorcerealgranola 
#nanocentaplus

=======================

UTK RESPON PANTAS 

 WHATSAPP “NAK NANOCENTA+GCTEA" SEND TO 012 6694148
 WHATSAPP “NAK NANOCENTA+GCTEA" SEND TO 012 6694148


Comments

  1. makcik ni lagi hebat leh tarik duit dari dalam baldi jeeeew.,

    https://www.youtube.com/watch?v=FNrV4AdODLA

    ReplyDelete
  2. MAKCIK HEBAT SEMANGAT BISNISNYA PATUT DICONTOHI LYN YG MUDA MOGA SUKSES SELALU

    ReplyDelete
  3. dah lama sangat tak buat Homeparty..best dan santai je tu

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Bersembang mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI