GCTEA DAPAT MENCEGAH DARAH TINGGI/STROKE

Bagaimana Mencegah Darah Tinggi
Darah tinggi /Hypertension

Kenapa kita kena kurangkan makanan yang berkaitan dengan garam istilah lain adalah masin

Contoh: Ikan masin atau masak terlebih garam

Seorang pesakit yang menghidapi penyakit darah tinggi anda perlu ambil tahu 3 kesan yang sangat bahaya

1.Stroke / Lumpuh

2.Retinopati Hipertensif mata
(Gangguan pada mata dan mengakibat kan buta)

3.Pembuluh darah Arteri
(Kebas pada tangan dan kaki)

Caranya: Makan ubat yang disaran oleh Doktor
Dan ikut kata Pakar perubatan...
(kadang-kadang pesakit tidak makan ubat yang disaran oleh Doktor)


Untuk mencegah dari penyakit darah tinggi
Saya cadangkan anda dengan

GCTEA&SUHOOR CEREAL GRANOLA

kerana kedua-dua product ini sangat-sangat membantu anda
Dapat menurunkan kadar bacaan darah tinggi dengan cepat ,
tiada kesan sampingan
Disertakan juga kelulusan kementerian kesihatan yang tidak diragui





Nasihat Pakar DR NORMAN

******************************
KELEBIHAN GC TEA
******************************
menurunkan kadar bacaan gula
merawat luka disebabkan kencing manis
mengurangkan risiko penyakit kronik
mengawal dan membantu kencing manis
mengurangkan risiko terkena diabetis
meningkatkan metabolisme
membantu mengawal berat badan
menurunkan berat 

******************************
KELEBIHAN SUHOOR CEREAL GRANOLA
******************************

mengurangkan risiko stroke dan melemahkan perkembangan penyakit-penyakit organ dalam badan.


Baik untuk kesihatan tulang dalam badan anda


Mencegah anemia  dan keletihan.

Melancarkan pencernaan, mencegah sembelit, membantu kadar gula dalam darah, 
membantu menurunkan kadar kolesterol, dan membuat Anda kenyang lebih lama.
dapat memulihkan luka dengan cepat

Antara bahan – bahan yang terpilih didalam Gctea & Suhoor Cereal Granola

Ada di SINI DAN SINI




BELI SEKARANG.....
● Rasa lebih senang hati
● Bacaan gula turun
• Tidak lagi takut jumpa doktor untuk appointment
• Insulin dah boleh BUANG ( Ikut Nasihat Doktor )
● terasa segar dan tidak letih
● Tidak lagi rasa kebas-kebas
● Penglihatan yang kabur semakin baik
.
=======================
***Pantasss... Stock sentiasa SOLD OUT. 
Order cecepat yea..!!!
Dapatkan Sekarang...!!!
=======================
.
UTK RESPON PANTAS !!
WHATSAPP “NAK GCTEA" SEND TO 012 6694148
WHATSAPP “NAK GCTEA" SEND TO 012 6694148

Share&like



Comments

  1. Good info Lynn..
    Gctea memang bagus..granola tu saya belum pernah try

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini...menarik...

    ReplyDelete
  3. Untuk pesakit2 diabetis dan tekanan darah tinggi bolehlah cuba try pruduk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada penyakit pun boleh cuba
      baik untuk kesihatan

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

Bawang Putih dan Bawang merah tidak boleh dicampurkan? Kenapa....!!!