Lateefa Shawl Casandra



LATEEFA SHAWL
Finishing eyelash







Alhamdulilah Cik Lynn share lagi tudung2 yang menawan hati ni cantik2 kan 
Casandra  Lateefa Shawl nama diberi.disebabkan casandra ni lah hp Cik Lynn jadi huru hara skg.hihi..
kepada sesape nak buat side income dengan projek #casandraboomraya2017?  
<3

Boleh pm ke wasap terus k. Klik sini je #Lynn0126694148

Warna yang cantik
Design yang berbeza
kain yang lembut dah mudah di bentuk
berminat boleh per-oder sekarang
stock limited...
terima kasih

Designnya simple yg memberi impak ini diperbuat daripada material (satin silk high quality), kain berkualiti tinggi, bagus, tidak jarang, tidak panas, sgt senang membentuk & terletak, mudah digosok, kurang berkedut dan senang dijaga.

Casandra
adalah tudung keluaran terbaru dari rashwealth group
 memberikan penampilan yg cantik, jahitan yang kemas menyerlahkan keayuaan anda
 Yang pasti anda akan mendapat keselesaan yg maximum di hari lebaran ini 
4 caler yang menarik hati





Harga setiap design   LATEEFA SHAWL


RM99.00


nak lebih murah beli 10 helai
dapat harga ahli dah boleh jadi stokis rashwealth group


Nak tahu harga ahli???

meh sini,call or wasup-wasup je
Cik Lynn

sekarang!!!!

ya

sekarang!!!

sebelum stock kehabisan....
Cepat!cepat!cepat!


Sila pilh code yang tertera
___________________


 SINI ↪ Casandra Cassies Shawl
Share&like


TERIMA KASIH 




Comments

Popular posts from this blog

Bawang Putih dan Bawang merah tidak boleh dicampurkan? Kenapa....!!!