TUDUNG CASANDRA CASTLE DIAMOND SHAWL



Bismillah dengan izin Allah..



Alhamdulilah Cik Lynn share lagi tudung2 yang menawan hati ni cantik2 kan ;-) ;-)
Casandra nama diberi.disebabkan casandra ni lah hp Cik Lynn jadi huru hara skg.hihi..kepada sesape nak buat side income dengan projek #casandraboomraya2017<3








CASTLE DIAMOND SHAWL CUKUP BUAT ANDA JELITA. SERIUS, KUALITI DIJAMIN. CEPAT2... ORDER SKRG!
Whtsapp no yg tertera untuk penempahan:-
012 6694148 ( Cik Lynn)
=============================

Salam sejahtera semua 
CASTLE DIAMOND SHAWL  adalah tudung keluaran terbaru dari 
C A S A N D R A. memberikan penampilan yg cantik, jahitan yang kemas menyerlahkan keayuaan anda.

CASTLE DIAMOND SHAWL ini dihiasi dengan diamond , didatangkan dalam 7 koleksi warna yg cantik lagi memikat hati. Designnya simple yg memberi impak elegant..

CASTLE DIAMOND SHAWL ini diperbuat daripada material (satin silk high quality), kain berkualiti tinggi, bagus, tidak jarang, tidak panas, sgt senang membentuk & terletak, mudah digosok, kurang berkedut dan senang dijaga.
Yang pasti anda akan mendapat keselesaan yg maximum di hari lebaran ini 
==================

C A S T L E DIAMOND SHAWL
HARGA/PRICE
RM89.00 , Postage Sem RM7 , Ss RM9



CASANDRA Membuka peluang kepada anda menjadi sebahagian dari kami sebagai AGENT DAN DROPSHIP
WHATSAPP
0126694148 (Cik Lynn)



Penempahan bermula sekarang......
Selamat bershopping.


Comments

  1. Wow..cantiknya. corak pun unik.
    Material apa ni Lynn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. satin silk...fidah berminat nak jadi agent tak?
      boleh tinggal kan no telefon....nanti saya kan wasup detail

      Delete
    2. Tengah fikirkan..
      Apa2 nanti sy bg tau.
      Thanks Lynn

      Delete
  2. cantik laa corak dia lain drpd yg lain... gorgeous je model2 ni pakai

    ReplyDelete
  3. lawanyaa tp tak reti sgt pakai shawl satin

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

Bawang Putih dan Bawang merah tidak boleh dicampurkan? Kenapa....!!!