URBAN CATS CENTRE

03 80516516 / 019 230 2230 
URBAN
CATS CENTRE
Bdr Puteri Puchong
Waze > Urban Cats Centre




Daily routines. 
All our hotel guests will have Play & Cuddle Sessions everyday. 
URBAN
CATS CENTRE
Cat Hotel, Cat Grooming, Cat Products
For Booking & Info 
Call/wssp
03 80516516 / 019 230 2230 
URBAN
CATS CENTRE
Bdr Puteri Puchong
Waze > Urban Cats Centre
Please Like & Share 
Thank You for your support.
We appreciate it.


CUTE TAK .....SAYA!!

HAI..


Bagi yg masih tercari2 tempat nk hantar kucing boarding boleh contact Pm/Call/Wssp
019 2302230
019 2302230
URBAN
CATS CENTRE
Bdr Puteri Puchong



#hasliyndaumairahbeauty
#hasliyndaumairahenterprise
#rashwealthbiotechdubai
#rashwealthgroup 
#rashwealthbiotechchina 
#rashwealthbiotech
#gcteaoriginal 
#gctea 
#peetayaskincare 
#peetaya 
#health 
#beauty 
#skincare 
@hasliyndaumairah



Comments

  1. alololo tomeiiii nyerrr rs nk geget jeee

    ReplyDelete
  2. jauh pulak nak hantar DAk Uban ke sini ekkk tapi nampak cam best je

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Gebu gebunyaaa kucing tu.. Dekat rumah saya pun kadang2 jadi boarding kucing kawan2 nak bercuti...bagitau je nanti saya n mak pegi rumah dia bagi makan and tengok2kan sangkar & kucing tu setiap hati. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing2 ni bijak2 kan..
      dia tahu kita syg

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog