Saigon-Dalat Vietnam








Dalat paling sejuk  12 Celcius 



Good news untuk siapa yang dari Singapore, Johor Malaysia dan Batam Indonesia 
Dari Bulan March 2017 . Vietjet Air akan buka flight dari Singapore direct to Dalat city, 
Vietnam hanya 2 jam penerbang saja,,,,
Kalau nak ke  Dalat boleh beli baju sejuk yang tebal-tebal,
tidur malam kena pakai stokin
glove sarung tangan,
sejuknya
teramatlah sejuknya macam kat london tu (hihihi)...

banyak - banyak tempat menarik di Dalat 
best sangat tengok bunga-bungaan...

harapan lepas ni ada makanan halal untuk muslim...

Percutian 4hari 3 malam (12/02/2017-15/02/2017)

Di Dalat Vietnam
tak paus,
rasa nak pergi lagi,
tapi kena stand by makanan lebih sikit....

Ini adalah gambar-gambar yang terpilih untuk berkongsi dengan anda semua
nama tempat ni Valley Of Love Di Dalat City

sebab tu banyak bunga-bunga cinta......








berkampung mengadap strawberry segar dari ladang


Strawberry Park







Hari cinta ...Pergi Lembah cinta, Jalan cinta, taman cinta, Danau cinta, 
semua cinta ada di Dalat.


Purple Love





Gctea tetap dibawa kemana-mana


Lavender
Lavender Cinta



Ada yang teringin nak ke Dalat boleh lah hubungi saya
di talian yang tertera dan tunggu episod akan datang,
banyak tempat-tempat yang best di dalat

Comments

  1. wahhhh boleh pergi ni... ada pilihan selain HCM dan hanoi

    ReplyDelete
  2. wahhh, bestnya ๐Ÿ˜„ cantiknya bunga2 di Dalat Vietnam ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pepagi hidu keharuman bunga, wahhh. ceria hidup ๐Ÿ˜„

      Delete
  3. Replies
    1. sesuai sgt
      musim paling sejuk
      bulan 12 hingga bulan 2...

      tiap-tiap hari sejuk

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
ู„ุง ุฅู„ู‡ ุฅู„ุง ุงู„ู„ู‡ ู…ุญู…ุฏ ุฑุณูˆู„ ุงู„ู„ู‡
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog