JOM KE BANDUNG 9/5/2017-12/5/2017






Date 09/5/2017-12/5/2017
4hari 3malam


Nak!!
Shopping sebelum raya....!!

Pakej yang disediakan
Private Transport  selama 4 hari
Meals Breakfast at hotel
Hotel
Tiket kapal terbang pergi dan balik
Baggage 20kg (waktu balik)

Makan dalam flight disediakan pergi dan balik



Senarai activity selama 4hari3malam

Day 1
Penjemputan di airport oleh tour guide dengan
keramahan dan Penyambutan dan terus menuju tempat
Lunch at sederhana restoran –
Farm house lembang –
Fliting market lembang –
Rumah Kain/Kilang kain –
Lunch - Rumah mode F.o.s –
Chek in hotel – Dinner

Day 2
Penjemputan selepas Breakfeast terus menuju –
Pasar Baru Trade Centre –
Lunch at pasar baru food market –
Toko tiga jeans factory store –
Jalan Riau Factory Outlet Area –
Jalan Dago Factory Outlet Area –
Dinner at Stones cafe restoran –
Back To Hotel - Free Program

Day 3
Penjemputan selepas Breakfeast dan terus menuju .
Lawatan Bandung Selatan
Kawah Putih –
Park Tea –
Glamping Resort –
strawberry Park –
Lunch saung gawir –
Jalan Cibaduyut ( Leather Street ) –
Back to Hotel - Dinner at kampiun bistro

Day 4
Penjemputan
selepas Breakfeast dan Check out terus menuju
Free Schedule –
Cake Famous Kartika sari –

OTW Airport



 Berminat boleh hubungi talian yang disediakan
Terima kasih sudi berkunjung


Comments

  1. Cepat! cepat! book
    Kakak tengok ajelah..
    Tak ada dlm diary kakak lagi utk bercuti bulan awal May ini Lyn sebab dah tengok kalendar bukan cuti sekolah dear:)

    ReplyDelete
  2. nak pergi juga tapi bukan dlm tahun ni, dah plan nak pi tmpt lain 😄 thanks share info ni 😉

    ReplyDelete
  3. Kena repeat balik bandung ni. Last 2 year pergi tak sempat ke mana2 sebab jammed saja. Hehe

    ReplyDelete
  4. Berapa per person tu Has...
    Alahai... entah bilalah agaknya dapat bercutian mcm awak Has

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI