Dalat Vietnam Best

Percutian Di Dalat
tempat peranginan yang cantik
dan sangat-sangat sejuk



Harga murah sangat
dalam Rm2.00 je

Tak ada apa yang hendak di makan,
kita makan keledak bakar je...boleh dietkan
(kat sana tak ada halal food)

Sempat bagi GCtea sample tu...
kita pun try juga teh herba yang dijual
oleh si cantik manis tu...

Pasar Pagi
syok jalan - jalan waktu pagi
segar gitu...

Pasar malam kat sini,
kebanyakkannya mereka menjual beg,makanan yang segar-segar
baju sejuk&sayuran&buah-buahan.

(tak macam kat saigon banyak barang untuk muslim)

Minum air panas..
cepat nau,sejuknya...
Ada roti canai tau,
orang tu kata halal...(india mari)
terpulanglah pada yang ingin mencuba...

semuanya segar-segar belaka

 #peetayaskincare
#rashwealthbiotechchina
#hasliyndaumairahenterprise
#hasliyndaumairahbeauty
#Lynn0126694148 (WA)
#gcteaoriginal
#health
#beauty
#skincare
#tipsmenawansihat
#Rashwealthproduct
#serum

Comments

  1. Itu yg kalau ke sana rata-rata bekal makanan sendiri
    Kalau tak kena makan keledek bakarlah ye hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. stanby maggi,nasi impit
      yg senang dibawa...

      Delete
  2. dugaan betul kalau travel temapt sejuk tapi susah cari makanan halal. yelah, kan asyik lapar je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..
      bawa makanan sendiri
      super jimat...
      yg senang2 je

      Delete
  3. Before this pernah pi Saigon dan Ho Chi Minh..Dalat ni x pernah sampai lagi..kena masuk wishlist ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. saigon tempat shopping
      dalat tempat honeymoon gitu
      hihihi...

      Delete
  4. Alaaa...nak makan susah ek. Ni yg jadi kurang syok ni hihi...
    Kadang kadang bila kita kat tempat orang ni, keledek bakar pun jadi lazat...

    ReplyDelete
  5. Hai lynda..lama x dtg sini..dah sampai Dalat dia heee

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI