Kejayaan kami bersama anda (Rashwealth go global)


Assalammualaikum...

Hi semua..ape khabar?
Harap2 semua nye sihat dan dilindungi Allah..
Saya doakan sesiapa yang baca ni kaya dan berjaya dunia akhirat...
aminn..
sebenarnye nak share update dari company kita Rashwealth..

mungkin ada yg dah tahu n mungkin ada yg belum tahu..


Terbaru:-

1. Rashwealth dah bukak kilang biotech di bangi..sesiapa boleh dtg melawat..
kot2 la nak kuarkan product sendiri pon boleh jugak..
mana lah tau rezeki kita dapat market kan product ke china n dubai... jackpotttt tu

2. Rashwealth offer sesiapa yang masih berpangkat Silver n GOLd boleh upgrade ke pangkat Platinum xkisah klau dah lepas tempoh 3 bulan tu..
kene beli full pembelian tau...rm4579.20 dapat 36 kotak gctea..
*klau jual balik dapat untung semula RM820.80* 
klu jual box besar..
klu semua jual trial pack..mak aihhh...byk tu kan... *lebih kurang rm1900*

3. Pada yang pangkat platinum kelebihan terbaru adalah dapat memiliki saham..
dividen nye belum declare lagi..tapi mcm bank rakyat pon pernah bagi sehingga 20% dividen tahunan...best ke idak?

4. Rashwealth juga ada tubuhkan Persatuan Usahawan Product Rashwealth (PUPR).
Dan juga dalam process menubuhkan koperasi dan juga kilang biotech di china..
yang ni company berkolaborasi dengan Melaka hub halal.

5. Pada ahli PLATINUM, jika anda berminat nak dptkan saham n terima dividen setiap tahun
( duit durian runtuh), caranye mudah sahaja.. 
buat mase skrg rashwealth offer setiap platinum 
yg buat pembelian rm7000 boleh terus dpt 3 lot saham.
Sebelum ni harga RM12000... *dapat discount 41.66% tau..*

*Rugiiii sangat kalau sesiapa nampak peluang tapi disia2kan...ini adalah untuk jangka masa panjang anda juga utk tambah extra cash dan masa depan keluarga tercinta*

Kalau u ollss nak tau lebih lanjut, boleh terus balas whatsapp ke talian
 0126694148 (kak Lynn)
Saya akan Bantu anda sampai berjaya
Kejayaan menaiki tangga ada langkahnya.. 
Setiap langkah ada mercunya..

Peluang ada didepan mata
Pilihan ada didalam hati
Kejayaan akan lebih berjaya bila kita berkongsi bersama
Ilmu akan lebih berkat kalau kita sampaikan bersama-sama

“Sesungguhnya setiap kesusahan itu akan disusuli dengan kesenangan”

(SURAH AL-INSYIRAH AYAT :- 6)


In sha allah
Thank you so much!
AMIN YA RAB



Comments

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI