Posts

Showing posts from October, 2016

Hasliynda-Umairah Beauty: Vitamin C Serum/Insta-C

Image
Sila klik link yang disediakan dibawah:-
Ada gambar yang menarik.....
Hasliynda-Umairah Beauty: Vitamin C Serum/Insta-C: [ INSTA C SERUM ]




• Memudarkan bintik hitam
• Mencerahkan kulit kusam
• Berkesan untuk Pigmentasi & melasma
• Mengurangkan penampilan kedutan
• Melindungi kulit dari sinar matahari
• Memulihkan sel kulit rosak
• Menghidrat kulit InstaC diformulasi dengan Vitamin C jenis “Advanced & Premium”. Formulasi kami SANGAT BERKSESAN & hasilnya akan dapat dilihat hanya dalam beberapa minggu sahaja. • Mengurangkan penampilan bintik hitam & pigmentasi
• Memudaratkan tompok penuaan
• Menembusi dermis dengan mudah untuk bertindak dengan pantas
• Serum tidak berwarna yang berasaskan air dengan kestabilan tinggi. Anti-oksida & tidak bertukar menjadi kuning.
• Tidak mengeringkan kulit, diperkaya dengan asid hyaluronic untuk melembabkan kulit
• Sesuai untuk kulit sensitif Cara penggunaan:
Titis sedikit serum pada muka & leher yang telah dibersihkan. Sapu secara teratur & k…

Hasliynda-Umairah Beauty: Vitamin C Serum/Insta-C

Image
Hasliynda-Umairah Beauty: Vitamin C Serum/Insta-C: [ INSTA C SERUM ]




• Memudarkan bintik hitam
• Mencerahkan kulit kusam
• Berkesan untuk Pigmentasi & melasma
• Mengurangkan penampilan kedutan
• Melindungi kulit dari sinar matahari
• Memulihkan sel kulit rosak
• Menghidrat kulit InstaC diformulasi dengan Vitamin C jenis “Advanced & Premium”. Formulasi kami SANGAT BERKSESAN & hasilnya akan dapat dilihat hanya dalam beberapa minggu sahaja. • Mengurangkan penampilan bintik hitam & pigmentasi
• Memudaratkan tompok penuaan
• Menembusi dermis dengan mudah untuk bertindak dengan pantas
• Serum tidak berwarna yang berasaskan air dengan kestabilan tinggi. Anti-oksida & tidak bertukar menjadi kuning.
• Tidak mengeringkan kulit, diperkaya dengan asid hyaluronic untuk melembabkan kulit
• Sesuai untuk kulit sensitif Cara penggunaan:
Titis sedikit serum pada muka & leher yang telah dibersihkan. Sapu secara teratur & konsisten.Untuk hasil yang terbaik, gunakan pada waktu siang & mala…

Hasliynda-Umairah Beauty: Insta Fair Multi Serum

Image

Insta Fair Multi Serum

Image
RAHSIA KULIT CERAH & GEBU SEAWAL 7 HARI!
Nak cantik dan putih berseri tapi takut nak cucuk/ suntik? InstaFAIR Multi Serum adalah jawapanya, hanya sapu secara konsisten dan hasilnya dapat dilihat seawal 7 hari tanpa kesan pengelupasan atau iritasi.

Tentang Semut

Image
Semut  ( Kerengga) adalah semuaseranggaanggotasukuFormicidae,bangsaHymenoptera

Kebahagian yang dicari

Image
Assalammualaikum

SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO

Image
Syarat - syarat penyertaan :
1. Mesti seorang blogger
2. Follow blog ini dan Google +
3. Buat tajuk entri SEGMEN BLOGLIST BY BLOG WANI SUKARNO
4.copy banner di atas dan backlink kan entri dan tinggalkan komen di ruangan entri ini sahaja
Senang je syarat tu kan ..tekan jer button kat tepi ruangan sidebar sebelah kanan tu.. selamat bersegmen dan harap dapat meriahkan segmen ini di kalangan blogger... 

 Tarikh penyertaan 17 sehingga 30 oktober 2016
Selanjutnya ada disini galeriduniaku blogspot my
~~hasliyndaumairahenterprise~~

Satu juta ringgit menanti anda bersama GCTEA

Image
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
***********************************
PEMBELIAN TIKET KONVENSYEN KALI KE-5
************************************

Gctea Rashwealth Group

Image
Rashwealth group adalah Syarikat yang menjalankan perniagaan secara MLM marketing yang secara sah berdaftar No AJL 932077
mengikut undang-undang perniagaan dan negara SHARING MENGENAI JENIS SYARIKAT MLM

Vitamin C Serum/Insta-C

Image
[ INSTA C SERUM ]

Salam Maal Hijrah

Image