GCTEA BAIK UNTUK KESIHATAN ANDA

Assalamualaikum

Zaman sekarang muda-muda dah dapat kencing manis, apatah lagi dengan yang berusia kes semakin meningkat. Bila kesihatan kita tidak dalam keadaan baik maka produktiviti kerja kita juga akan turun. Kesihatan juga tergangu, penuh sudah ubat kita kena makan.

Kita perlu jaga pemakanan kita dan pengambilan gula dalam masakan dan minuman. Acik memang akan pantau kalau mak masak dan bila minum pun tak bagi yang manis-manis. 

Takut bila tengok ada yang sampai kena potong kaki. Ya Allah seram tengok, jadi kita kena ambil langkah bijak. Alternatif yang boleh di ambil adalah dengan pencegahan dan pengawalan.

Produk yang boleh acik cadangkan adalah GC Tea.

Apa itu GC Tea ? 


GC Tea atau nama panjangnya Glucose Cut (Pemotong Gula) Tea merupakan teh 100% herba campuran yang diformulakan secara saintifik. Ia boleh membantu untuk:
  1. Mengawal dan mengimbang kandungan gula dalam darah
  2. Membantu mengawal berat badan
  3. Mengurangkan risiko diabetis tahap 2
  4. Mengurangkan risiko penyakit-penyakit kronik

Bahan-bahan yang terkandung

Membantu turunkan berat badan

Ianya juga membantu menurunkan berat badan.GC Tea menambah baik kelebihan teh hijau dengan penambahan herba-herba yang membantu anda mengawal rasa ingin minum minuman bergula.Kamu akan merasakan penurunan berat badan anda sekiranya anda mengamalkan minum GC Tea ini.

Harganya Hanyalah RM150 sahaja.

Untuk order jangan malu-malu untuk hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148

Sambil Membeli Produk Yang Bagus Ini Kamu Boleh Memenangi RM 1 Juta Ringgit. 


Bukan setakat memenangi RM 1 juta tetapi juga 2 unit BMW dan pelbagai hadiah menarik menanti para pemenang.

Bagaimana untuk sertai dan untuk menang ? 

Syaratnya mudah hanya beli 4 produk dari rashwealth group iaitu :


1.GC Tea


2.Nano Centa



2.Clenz - Tox






4. Nutrimax



Bila kamu beli kamu akan dapat satu kupon cabutan bertuah. Hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148

Tarikh penyertaan sah dari 1 jun 2016 sehingga 31 oktober 2016.
Mana tahu ada rezeki, jadi jutawan. Kita usaha sama-sama ye.

Berminat berniaga ?
Nak jadi dropship pun boleh hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148
Klik Link Di Sini Testimoni Gctea

terima kasih acik review kan blog akak...


anda pun boleh juga terjah blog aku penghibur ni

Comments

  1. Replies
    1. boleh bagi alamat rumah,saya poskan free sample
      untuk try rasa tehnya....terima kasih

      Delete
  2. Replies
    1. waalaikummusalam
      boleh bagi alamat rumah,saya poskan free sample
      untuk try rasa tehnya....terima kasih

      Delete
  3. Total amount utk 4 produk tu berapalah agaknya Lyn.
    Kakak terpikat yg gc tea dgn clenz tox tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bagi alamat rumah,saya poskan free sample
      untuk try rasa tehnya....terima kasih
      cuba dulu baru beli....hihi,
      kalau tak sesuai nanti
      rugikan..

      Delete
    2. boleh bagi alamat rumah,saya poskan free sample
      untuk try rasa tehnya....terima kasih
      cuba dulu baru beli....hihi,
      kalau tak sesuai nanti
      rugikan..

      Delete
  4. sekotak tu bleh thn brape lama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekotak Gctea untuk 2 bulan..
      boleh bagi alamat rumah,nanti saya poskan
      free sample...terima kasih

      Delete
    2. sekotak Gctea untuk 2 bulan..
      boleh bagi alamat rumah,nanti saya poskan
      free sample...terima kasih

      Delete
  5. pergh hadiah sgt menarik..rugi x join

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog