SMILE


MORNING

IF YOU STRESSED,
YOU GET PIMPLES,
IF YOU CRY
YOU GET WRINKLES
SO JUST SMILE
AND GET DIMPLES

HAVE A GREAT DAY U'OLSS




Untuk hilangkan stressed /tension ke,jerawat ke jangan kita menanggis ya,
haah sat lagi timbul pulak kedut-kedut di wajah tu.....
Mesti kena senyum Sokmo.
Barulah nampak, lesung pipit yang cantik tu kan...

Meh baca link kat bawah ni.....

~ Menarik Dan Tertarik~


~~Gc Tea Merawat Penyakit Diabetes~~

~~Gc Tea Rashwealth Group~~

~~Premium Marine Collagen~~

~~Garcinia Cambogia~~

~~Vitamin C Serum~~

Kecantikkan dan Kesihatan datangnya dari faktor dalaman&luaran tubuh badan kita
sebarang pertanyaan saya boleh bantu anda.

Comments

  1. Selamat Pagi Lynnn
    Hari tu baru lepas tumbuh jerawat kat bawah hidung Lyn....agaknya stress lah tu noh hihi...Nasiblah baik sendiri Lyn...


    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Lyn,

    Tak yah stress sangat, handle masalah secara ilmiah.. Comel sangat quote ni ;-)

    ReplyDelete
  3. Tapi kadang stress tu dtg tak diundang macam juga jerawat itu yg tak mampu nak senyum. Sekarang kakak ok boleh senyum tapi tak ada pulak lesung pipitnya hihi... kelakarlah kan Lynn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...
      kan,kalau ada lesung pipit tu
      comey je nmpk...

      Delete
  4. Jangan stres2...hidup mesti happy

    ReplyDelete
  5. Sorry Lynn...lama dah tak singgah sini

    ReplyDelete
  6. Tapi siqah takde lesung pipit. Hihi. Kalau jerawat tiap bulan ada, biasalah waktu bendera merah :D

    ReplyDelete
  7. Hihihi! Have a great day sis. :)

    ReplyDelete
  8. Takda lesung pipit..tp selalu tersenyum tau..sentum tu sedekah..pahala free sapa tak mau.hehe

    ReplyDelete
  9. betul tu lynn senyum selalu awet muda hehehe

    ReplyDelete
  10. senyum selalu awet muda tau

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog