Aaron Aziz difitnah

Sampaikan yang benar-benar belaka

Biarlah kita sampaikan satu berita yang benar.
Jangan kita menyampaikan berita palsu,semata-mata
Nak kan popularity ranking.

Kita sebagai blogger jadilah penulis yang jujur
Dan membaca sebelum menulis.

Selanjutnya ada di sini :- Instagram.aarondwiaziz

Rasulullah SAW bersabda : افلا جعلته فوق الطعام كى يراه الناس؟ من غش فليس منا (رواه مسلم و ترمذى) “Kenapa engkau tidak meletakkannya di atas agar bisa dilihat oleh pembeli? Barang siapa yang menipu, ia bukan termasuk golonganku. (Hadits riwayat Muslim dan Turmudzi)” 


Subhanallah

Haslinda Hassan Ali





Comments

  1. Ada juga yang mementingkan populariti dan traffic dengan berita palsu

    ReplyDelete
  2. Nakkan popularity sampai tak tahu hormati hati dan jiwa org2 lain... semoga kita semua dijauhkan dari sifat2 mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah,kena berhati-hati dgn penulisan

      Delete
  3. oit cam tu sekali.. teruklah diorang ni

    ReplyDelete
  4. dunia akhir zaman...fitnah mcm mainan je

    ReplyDelete
  5. Berita berita cenggin dah jadi hot viral sekarangkan Lin....tak takut ke diaorang ni buat berita palsu hish!

    ReplyDelete
  6. Berita berita cenggin dah jadi hot viral sekarangkan Lin....tak takut ke diaorang ni buat berita palsu hish!

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog