Memobottel A4 paper



Memobottel yang menarik dan kreatif,yang berasal dari Melbourne,Australia dan San Diego,California.


Diantara kehebatan memobottel :

Bebas BPA
Tahan dan selamat
Reka bentuk yang nipis
Kandungan air dapat dilihat
Kalis Bocor
Mudah dibawa kemana-mana
Bentuknya seperti A4 paper cantik dan comel je
Warna pun cantik-cantik

Musim sekarang , dah ramai orang sukakan dengan memobottle,

Jom kita saksikan disini :-






Harganya pun ada yang mahal dan ada pula yang murah...

Yang mahal pasti nya  original....
yang tak original pun ada juga...
dapatkan dipasaran sekarang...







Comments

  1. Menarik kan,...saya masa mula2 tengok excited dibuatnya :)

    ReplyDelete
  2. Menarik juga ni.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  3. Jenuh tengok Has......ingat kan fail style botol hihi....ni bekas air kan

    ReplyDelete
  4. Cantik laa... Teringin nak satu...

    ReplyDelete
  5. Singgah sini.
    Salam Ramadhan Lin & selamat berpuasa

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. penah nampak orang pakai
    nampak comel sangat =)

    ReplyDelete
  8. alahai..kreatif tul siapa yg desing memobottle ni..biasa masuk dalam clear holder je

    ReplyDelete
  9. kretip.. senang nak selit mana2.. hehe..
    CT beli kat daiso ada macam ni tpi size kecik sket..

    ReplyDelete
  10. ReTaiL pRiCe fOr 420mL : ⠀⠀
    💰 RM39.00 uNtuK seMeNaNjunG.
    💰 RM45.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
    ReTaiL pRiCe fOr 750mL : ⠀⠀
    💰 RM45.00 uNtuK seMeNaNjunG.
    💰 RM50.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀
    ⠀⠀
    ✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀
    ⠀⠀
    ☎️ @ 📲 wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀
    ⠀⠀
    IGSHOP : @87thelot

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI