1 april punya cerita


 بسم الله الرحمن الرحيم


Assalammualaikum

Dulu 1-4-1995
Kini
1-4-2015


Alhamdulillah dah 20 tahun masih bekerja lagi disini.....
begitu cepat masa berlalu....
selagi my bos (Dr) kat sini tak pencen , saya pun, sama juga kot!!
rasanya...tak pencen2...?
Dari anak dara sampai anak pun dah 3...lama jugakan....
sayang juga, kat patient2 di klinik ni....
Nak promote lah sikit !!!!...(hihihi)

Nurse Wanted….!!

pembantu klinik diperlukan dengan segera
berminat boleh hubungi
di talian 03-51915193 (lynn)
best tau keja kat sini,ubat free tapi,
untuk staff dengan ank2 je(hihihi)...
jom lah kalau nak join kami...
hostel pun ada disediakan untuk yang single....

Klinik ni pun dah beroperasi selama 24 tahun, dari tahun 1991
Doctor cina,melayu&india...(Satu Malaysia u'oalls)
Dr pun baik-baik , tak kan saya boleh keja selama 20 tahun kan...
Mai lah...
i luv my job sangat2....
#throwback

selain dari cerita saya, ada satu lagi CERITA di sebalik 1 april 2015...
nak tahu pasal apa,meh tekan link ni... SINI
_____________________________________________
GST BERMULA DI MALAYSIA PADA 1 APRIL 2015
Kutipan GST pada kadar enam peratus berkuatkuasa mulai 1 April lepas dengan pengecualian kepada banyak barangan keperluan asas. 
Ia dilaksanakan sebagai pengganti cukai jualan 10 peratus dan enam peratus cukai perkhidmatan. 
(NOTED)

Nak tahu selanjutnya tentang GST KLIK SINI
Dah lapan hari, kita menempuh dalam bulan April 2015,
moga-moga segala urusan
dipermudahkan insyallah.
Amin...

P/S:-
Redha itu Ikhlas
Pasrah itu berserah 
(baca dalam nada dialog lisa cerita "OMBAK RINDU"...(Hihi)

Comments

  1. Zumal boleh jadi nurse tak? Hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dtg interview...hihihi
      kita nak gegirl je

      Delete
  2. Tahniah ye Lyn sebab setia dengan klinik yang Lyn kerja ni.
    Untung dapat bos yg baik dan memahami...

    ReplyDelete
  3. Salam kenal...wah..lamamya keje sini...kalau tempat dan bos dah bagus...sampai bila2 pun nak kerja tempat sama kan.

    ReplyDelete
  4. Setia..
    saya pun tak pernah bertukar tempat kerja...
    Lama dah dengar cerita Lin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setia sampai Dr sini pencen...hihi
      terima kasih

      Delete
  5. In shaa Allah.. harap2 membantu mmberi peluang kpd yg layak & memerlukan kerja yg sesuai.. aamiin. Mula 1 april smpi skrng nampaknya mmg kerja mana2 pun dah mula sibuk.. gst ni buat org bertambah sibuk kot hahaa.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI