PREMIUM MARINE COLLAGEN WITH NATURAL VITAMIN C

PREMIUM MARINE COLLAGEN WITH NATURAL VITAMIN C


§             DM Aesthetics uses only 100% pure fish collagen.
Collagen DM Aesthetics diperbuat dari 100% collagen ikan tulen.


§             Based on research & clinical studies 5,000mg – 10,000mg collagen is recommended daily.
Berdasarkan kajian klinikal, setiap individu memerlukan minima 5000 – 10,000mg collagen setiap hari.
§             This means that for collagen to be effective, a minimum of 5,000mg & above is required.
Ertinya, collagen akan lebih cepat berkesan dengan pengambilan 5,000mg ke atas.
§             Each tablespoon of DM Aesthetics Collagen contains 5,500mg marine cod fish collagen.
Setiap sudu collagen DM Aesthetics mengandungi 5,500mg collagen ikan marine cod.
§             Doctors & skin specialists recommend DM Aesthetics Collagen due to its high collagen content & excellent quality. Also, DMA’s collagen does not contain any sugar, preservatives, fillers or flavours.
Doktor & Pakar Kulit mengesyorkan Collagen DM Aesthetics sebab kandungan collagen tinggi, berkualiti & tidak mengandungi gula, perisa, pengawet atau bahan tambahan.
§             Prior to this, DM Aesthetics Collagen has only been made available in doctor’s clinics.
Sebelum ini, Collagen DM Aesthetics hanya dijual di klinik Doktor & Pakar Kulit.


About DM Aesthetics Super Collagen: / Mengenai Collagen DM Aesthetics:
DM Aesthetics collagen is “DIFFERENT” from commercial collagen brands. Unlike other collagen products in
Malaysia, DM Aesthetics collagen has:

Collagen DM Aesthetics berbeza berbanding dengan kolagen jenama komersial di pasaran Malaysia:
§             NO SUGAR / TIADA GULA
§             NO ADDED FLAVORS / TIADA PERISA TAMBAHAN
§             NO FILLERS / TIADA BAHAN TAMBAHAN
§             NO PRESERVATIVES / TIADA PENGAWET

DM Aesthetics Super Collagen only uses high-grade collagen derived from Marine Cod Fish which contains 5,500mg of 100% pure collagen and 500mg of Vitamin C per serving. This combination allows for a much higher level of absorption of the active collagen agent and overall improvement in the internal wellness of the user.
DM Aesthetics Super Collagen hanya menggunakan kolagen berkualiti tinggi yang diperbuat dari Ikan Marine Cod gred A. Ianya lebih berkesan kerana setiap dos harian mengandungi 5,500mg 100% kolagen tulen dengan vitamin C tambahan yang membantu penyerapan ke dalam badan dan menjaga kesihatan dalaman keseluruhan pengambil.

BENEFITS of taking DM AESTHETICS Super Collagen: / Manfaat mengambil DM Aesthetics Super Collagen:
§             Reduction in Pore Size / Mengecilkan Pori-Pori Kulit
§             Smoother Glowing Skin / Kulit Lebih Licin & Berseri
§             Restores Skin Elasticity / Kulit Lebih Anjal & Elastik
§             Whitening Properties / Menjadikan Kulit Putih & Gebu
§             Radiant Complexion / 50% Pencerahan Ketara Dalam Masa Singkat
§             Anti-Aging Properties / Mengurangkan Hitam & Lebam Bawah Mata
§             Reduces Fine Lines & Wrinkles / Mengurangi Kedutan & Garis Halus
§             Boosts Collagen Production Naturally / Meningkatkan Produksi Kolagen Kulit
§             Firms & Tones Skin Texture / Menegangkan Tekstur Kulit
§             Hydrates & Moisturizes Skin / Menjadikan Kulit Lebih Lembab
§             Nourishing Hair & Nails / Menguat & Mencantikkan Rambut & Kuku
§             Fairer Skin / Menghilangkan Garis Halus Tepi Mata
§             Better Joint & Muscle Flexibility / Mengurangi Sakit Radang / Sendi
§             Reduction of Dark Circles / Anti-Aging
§             Breast Firming Properties / Untuk Penganjalan Payudara
§             Eliminates Pimples / Acne / Mengatasi Masalah Jerawat & Jeragat


 Untuk sebarangan pertanyaan  anda bolehlah rujuk di talian yang tertera dibawah.
Collagen ini tidak ada di Farmasi hanya di Klinik yang berdaftar sahaja.
Ask your Doctor today / Sila tanya Doktor anda

Comments

  1. opssss untuk wanita ..terbaca hehehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih sharing... boleh jugak orang lelaki pakai tapi saya allergic kepada marine collogen sebab dah cuba dulu... memang kalah... kena pakai kologen kambing jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, collogen kambing....kat mana ada jual

      Delete
  3. kaknoor singgah follow sini, info menarik ni boleh try...

    ReplyDelete
  4. umur macam saya ni..memang dah kena ambil kolegen..huhu..
    Lama tak singgah sini Lin.. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. harga nanti saya whatsapp ya...
      terima kasih

      Delete
  6. Belikan wife.. suami boleh cuba2 pakai sekali ni hehee

    ReplyDelete
  7. Dah lama x amalkan collagen sebab kena amik masa empty stomach that's why selalu lupa.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Pm harga pls... terima kasih

    ReplyDelete
  10. org yg ada hepatitis a b c boleh ambik dm premium marine collagen ni?

    ReplyDelete
  11. org yg ada hepatitis a b c boleh ambik dm premium marine collagen ni?

    ReplyDelete
  12. sy ada 2 soalan.
    Sy tahu collagen ni gunakan collagen ikan marine cod tp selain tu ada bahan terlarang x atau bahasa mudahnya collagen ni Halal x kak?
    lg 1, sy ada hepatitis, still boleh consume?
    thanks akak, tlg jwb ye, nk tau sgt sbb nk beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum tu saya nak tahu,adik ni mengidap hepatitis
      apa ya..

      Delete
    2. Salam nak tanya harga dan ada halal certificate tak

      Delete
    3. Salam nak tanya harga dan ada halal certificate tak

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI