SPECIAL OFFER BAJU HARLEY-DAVIDSON

 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalammualaikum


Saya nak bagi harga runtuh untuk baju Harley-Davidson ini....

Mai-mai, 


Abang-abang mat motor kasi rapat-rapat sikit, meh tengok-tengok baju ni....

Cantik sangat kan....

Harga asal Rm299.00

Hari ini saya offer special harga Rm200.00 aje,siap kos penghantaran...

Pos Laju Gitu.....

Yang Penting Baju ni original, bukan copy paste ya....

Nak Tahu original ke idak, cecuba whatsapp dengan segera ...(hihi)

Baju Saiz M...

Siapa cepat dia dapat, ada sehelai jer ni....

Cepat-cepat ,Mari -mari.....

Jom Beli ......

Comments

  1. saya ada sehelai baju harley davidson...he he he...

    ReplyDelete
  2. Cantik..tapi kita tak ada motor harley davidson..camne tu..he..he

    ReplyDelete
  3. menarik... sesuai bawka pakai ke mana2 pun saja...

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik,tapi kami pakai skuter je, camno tu ?

    ReplyDelete
  5. Cantik. Tapi IM pulak tak reti bawa motor. Hehe

    ReplyDelete
  6. cantik..tapi tak sesuai utk KY..huhu

    ReplyDelete
  7. Terima Linda...drop by di blog JM...datang membalas kunjungan :-)

    ala..kalau ada 'abang' boleh belikan sepasang

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI