Gift Voucher From Abang Burn

Snap jer kat phone tak perlu print/fotostat,tunjuk aje voucher buy 1 free 1 ni kat cashier,
semasa buat order.....

 Buy 1 Double Burn Supremo Beef

Free 1 Burn Ori Chicken

Nie kena tambah sendiri tak der dalam pakej ya...hihi

 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalammualaikum



 Hadiah Voucher Buy 1 Free 1 , selepas saya isikan Petisyen turun harga burger bakar.

Kawan-kawan nak tak ?

Dapat Voucher macam gini, cecuba isikan borang di SINI

Voucher ni valid dari 21/11/2014-30/11/2014.

Jadinya,

Semalam saya sekeluarga pergi lah menjamu selera di Burger Bakar Abang Burn.

Sedap, makan sampai kenyang DAN jimat .

Terima kasih Abang Burn.

Kalau korang nak pergi ,ni saya sertakan alamatnya……


Burger Bakar Abang Burn
PG 23,
Jalan Plumbum U7/U,
Seksyen 7, 
Shah Alam,
Selangor
Masa Operasi adalah 5 petang ke 12.30pagi
Twitter : @AbangBurn
 SINI

 SELAMAT MENJAMU SELERA

Comments

  1. Bagusnya diorang buat promo begini :)
    Boleh angkut family gi makan2 sebelum end of November..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datang lagi. Intai burger yang tempting :)

      Delete
  2. ish jauh nya nak pegi. hehehhe
    kalau ada yg nak buka cawangan burger bakar abg burn kat kedah ni, syok jugak, hehehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kita request dekat abang burn ya..hihihi

      Delete
  3. Wah..untungnya dapat vaoucher. Boleh berjimat dan makan sampai puas.

    ReplyDelete
  4. Abangburn memang suka buat offer camni... murah rezeki beliau...

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI