BURGER BAKAR ABANG BURN TERBAIK







 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalammualaikum


HARGA BURGER BAKAR TURUN?

Harga barang sume nak naik, tapi abg nak turunkan harga. Tapi untuk turunkan harga, abg perlukan volume. 


Korang nak tak kalau abg jual burger harga macam ni dekat semua jajahan, setiap hari? Kalo nak, tekan link ni & isi petisyen turun harga ni.

BONUS!
Sape isi petisyen ni, abg akan emailkan voucher Buy 1 Free 1 untuk korang. Kali ni tak payah print. Tunjuk dekat handphone je dah boleh redeem voucher.

Jom jom jom .......
kita sokong mudah je,hanya isi kan petisyen yang disediakan ....

Atau klik SINI dan klik di SINI Juga....

MENARIK BUKAN!!

Terima Kasih

Comments

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI