4 Pemenang Masih Dicari

Adakah Header Ini Kepunyaan Anda?


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalammualaikum


Saya masih mencari dan tertunggu-tunggu yang empunya hadiah ini.

Masih ada 4 orang lagi pemenang yang belum menuntut hadiahnya dari saya.

Nama mereka adalah yang tertera di bawah ini :-






Sila tuntut hadiah anda sebelum 31 January 2015



Kerjasama anda amat dihargai...

Sila isikan nama dan alamat pada link yang disediakan...

Terima Kasih...



Comments

  1. Replies
    1. Saya dah drop comments kat blog depa untuk tuntut hadiah :)

      Delete
    2. terima kasih Dr..
      kadang2 depa tu busy kot ya...

      Delete
  2. Kalau dia orang tak nak bagi kita ajalah..he..he

    ReplyDelete
  3. Mungkin kena tinggalkan pesan kat komen blog mereka kot.. apa pun, tahniah kpd semua.. :)

    ReplyDelete
  4. http://acikwatie.blogspot.com
    terima kasih respon...

    ReplyDelete
  5. http://shapurplegirl.blogspot.com/
    terima kasih respon

    ReplyDelete
  6. ruginya.. cepat3 tuntut.. kalau tak nanti acik yang tuntut

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dpt 2 org...lagi 2 jer belum jawab...hihi

      Delete
  7. Tak perasan kot...tahniah kepada semua..

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog