Jom Ke KOREA kITA...


FLIGH NO KL- SEOUL D7 506 & SEOUL -KL D7 505
8/12/2014-13/12/2014

PASTIKAN TARIKH TAMAT PASSPORT MELEBIHI 6 BLN DARI TARIKH BALIK

Hari 1: 08/12/2014  berkumpul di KLIA 2 jam 10.00 Malam


Hari 2 : 1.00 am :  dijangka tiba ke seoul jam8.20am. Kita akan bertemu wakil travel agen , dan terus ke Incheon dan anda akan dibawa melawat ke Ladang Strawbery dan diberikan makan secara percuma. Lawatan seterusnya ke DIY Kimchi. Anda akan diajar bagaimana cara untuk membuat Kimchi. Kemudian kita akan bertolak ke Mt Sorak dikawasan pergunungan diluar bandar dan bersiar-siar disekitarnya. Anda akan merasakan keindahan yang akan menjadi kenangan indah dalam hidup anda. Lawatan ke Sinhueng Temple. Kita akan bermalam di Mt Sorak di kaki gunung. ( Resort MT Sorak ) ( L/D )

Hari 3: Selepas sarapan pagi kita akan melawat Museum Teddy bear kemudian seterusnya perjalanan akan menuju ke Nami Island tempat lakonan drama“Winter sonata” dan akan Menaiki Boat untuk pergi kepulau tersebut. Anda akan melihat keindahan yang cukup menarik disana sambil bergambar dan akan melawat disekitar pulau Nami Island. Kemudian kita akan bertolak menuju keYangpyeong dan akan menaiki Rail bike ditebing bukit sambil melihat perkampungan orang korea, ternakan, tanaman, dan suasana persekitarannya.Kemudian kita akan bermalam di Resort berhampiran kawasan Ski. Anda dibenarkan untuk keluar dan melihat suasana malam yang hidup dan bergambar dikawasan ski. ( B/L/D )

Hari 4: Selepas sarapan pagi. Anda akan bertolak ke Suwon. Kita akan pergi ke taman tema terbesar di Korea Everland dengan tiket percuma. Disini anda dibenarkan untuk menikmati pemainan ditaman tema dan melihat taman-tamanciptaan manusia yang cukup menarik. Setelah menikmati permainan dankeindahan taman tema kita akan bertolak ke Seoul iaitu bandar korea dan akan ke pasar Dongdaemun atau tempat membeli belah terkenal di Seoul. Setelah membeli belah anda akan dibawa menginap di Hotel. ( B/L/D )

Hari 5: Selepas sarapan pagi. Anda akan dibawa bersiar-siar di tengah bandar Seoul antara tempat yang akan dibawa adalah ( Gyeongbok Palace, National Folklore Museum & Blue House ) Kemudian anda juga akan dibawa untuk membeli belah di kawasan perubatan dan Cosmetic terkenal di Korea seperti( Gingseng ,Amethyst, WS Cosmetic ) Lawatan seterusnya adalah ke Masjid Itaewon. Disebelah petangnya kita akan dibawa membeli belah di Myung – Dong street. Disini terkenal dengan kawasan membeli belah utama di kaki limasekitar Seoul. Disebelah malamnya sebelum pulang kita akan dibawa membeli belah souvenir sebagai tanda kenangan kita pernah bercuti di Korea B/L/D

Hari 6 : selepas sarapan pagi anda akan dibawa melawat kawasan Bandar Seoul. Penerbangan balik jam 4:15 petang. Hari ini peserta diberi peluang untuk memilih makanan tengahari dan dengan  bayaran sendiri. Dijangka sampai KL jam 10.20 malam.
B

Package termasuk
 tiket penerbangan Ekonomi pergi/balik
 Cukai Lapangan Terbang
 Pemandu pelancong  Bahasa Inggeris
 Hotel 2 orang sebilik (dewasa)
 Lawatan/ kenderaan berhawa dingin
 Lagage 20kg pergi dan 20 kg balik
 Tipping

Pesanan:

Bawa ubat untuk sepanjang 6 hari dan  baju sejuk,  
Harga Pakej Bagi Tahun ini RM3800 2014

Comments

 1. Yeaa...Korea lagi..Banyak lagi tempat yang kita belum pergi kat Korea...tapi quota bercuti dah habis untuk this year..he..he

  ReplyDelete
  Replies
  1. tapi plan tahun depan bulan 4..
   musim bunga cantik sgt korea bersih..

   Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya sudi membantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Sembang Santai
Terima Kasih Berkunjung
#gctea
#colostrumnanocentaplus
#suhoorcerealgranola
#clenztox
#peetayaskincare
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

http://KesihatanKejelitaan.wasap.my

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI