IKEA SALE 2014 28/06/2014-6/7/2014



IKEA SALE 2014




Assalammualikum

Sempena bulan ramadhan ni,semua shopping komplex buat sale....

Sana - Sini ada jer yang sale discount sampai 50%-80%,

Di Ikea pun sale 28/06/2014-6/7/2014

ini bermakna tinggal beberapa hari  lagi kan,kiranya last sabtu ni lah...

ada sesiapa yang mencari barang-barang hiasan untuk rumah atau barang-barang di dapur ,

jom kita ke Ikea sebelum terlambat.

Macam tak sabar jer nak ke Ikea kan,raya pun tak lama jer lagi.

Selamat membeli belah....JOM Shopping.....



Comments

  1. Salam Ramadhan Lynn..macam bestkan kalau dapat pergi Ikea time sale camni..:)

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan lynn... he he he...best jer ikea sale ni... lama gak tak cuci2 mata kat ikea...

    ReplyDelete
  3. Selamat bershopping lynn...meriah tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

Bawang Putih dan Bawang merah tidak boleh dicampurkan? Kenapa....!!!