Perhatian semua...


PENGESAHAN DNA PORCINE DALAM COKLAT SUSU DENGAN KACANG HAZEL
CADBURY DAIRI MILK


Comments

  1. Tumpang tnya, Batch no tu yg ada kat belakang pembungkus coklat kan..yg petak putih ada mklumat psal tarikh luput dan production code?

    ReplyDelete
  2. secara realistiknya siapa yang sanggup nak hafal no batch tu dan semak dulu sebelum beli??cara yang terbaik ialah tak payah beli langsung coklat tu..kepada yang dah terbeli, mungkin boleh check batch no dia tu kalau rasa was-was...harap ada tindakan susulan kat cadbury atas kesilapan mereka ini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. secara realistiknya siapa yang sanggup nak hafal no batch tu dan semak dulu sebelum beli??cara yang terbaik ialah tak payah beli langsung coklat tu..kepada yang dah terbeli, mungkin boleh check batch no dia tu kalau rasa was-was...harap ada tindakan susulan kat cadbury atas kesilapan mereka ini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Very upset lynn coz cadbury coklat is my favorite...

    lactacyd for lynn..

    ReplyDelete
  5. Dahlah coklat kegemaran tu.. astagfirullah... Thanks sharing info Haslinda..

    ReplyDelete
  6. selama ni makan coklat cadbury.. sdihnya lambat tahu pasal kandungan pasal tu.

    ReplyDelete
  7. ai yoh berbakul2 dah saya mkan..
    x pe lah at lease kbenaran muncul juga..
    klau x lagi lama kita mkan

    ReplyDelete
  8. Lepas nih xpayah beli dh walaupun yg kosg xde dna porcine...tetap sme je

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI