Menyusun cube warna-warni


(gambar dari google)

Assalammualaikum

Dari pagi sampai ke petang percubaan yang gagal..
 Permainan menyusun blog dari pelbagai warna,
Hanya orang yang tertentu jer,dapat
menyusun warna-warni  ni dengan betul...

Macam mana?

Saya dah mencuba , tapi tak berjaya...

aduss sampai berpinar mata & pening dibuatnya,

Anda..

Bagaimana!

Teruskan!!
 Usaha tangga kejayaan..

Selamat  Maju Jaya..



Comments

  1. Rubik cube ni memang tak pernah menjadi kalau saya main. Selalu try sekerat jalan je sebab cepat give-up. Hehe

    ReplyDelete
  2. Saya pun lebih banyak yg tak jadi daripada yg jadi huhu.. :D

    ReplyDelete
  3. Masa sekolah rendah kita expert cubic ni lynn..sekarang dah lupa...tak susah sangat sebenarnya coz dia ada flow..tapi kalau kita buat sekarang mesti half way aje dah sangkut..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah jadi pun..
      saja2 suka2 try..hihi

      Delete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Jom Berbual/Sembang Santai mengenai
#gctea #nanocentapluscolostrum #suhoorcerealgranola #clenztox
#peetayaskincare #casandra #nanoskinzfoudation
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K
www.wasap.my/60126694148/womenpower

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI