Posts

Showing posts from February, 2014

Korea RM3300

Image
Assalammualaikum...

Pakej kami Ke Korea Bulan 4 nie dah penuh
Jadi kita buka 1 group lagi bulan 12 hujg tahun nie,
Kalau Ada nak join boleh lah booking
Deposit RM1000.00
Bulanan RM250.00
JOM kita ke Korea ...
Siapa Cepat dia dapat...
Gambar-gambar yang menarik di Korea belum ada lagi,
Kita tunggu pakej pertama pulang baru boleh share,
JOM...!!!
Menarikkan....
Kita Saksikan Video Running Man & Winter Sonata...

Tembikai Biru

Image
Sesungguhnya warna biru memang cantik...
sejuk jer tengok warnanya...
teringin juga nak tengok betul-betul nie...!!
nampak macam sedap jer...

7D6N BEIJING – SKI TOUR RM1999 (05~11/12/2014)

Image
Package termasuk:
ØTiket penerbangan ØAirport tax ØHotel taraf 4* ØPenginapan hotel 2orang sebilik ØMakan 3x sehari  ØSemua tiket masuk ketempat lawatan ØTour guide berbahasa Melayu/Indonesia/English ØBerat bag 15kg pergi 15 kg balik ØAir mineral ØSekali makan dalam k/terbang pergi & balik ØInsurance perjalanan (RM10,000 saorang) ØVisa
Tidak termasuk: Tipping
Deposit RM600
Balance boleh bayar ansuran
Sebulan Rm150.....Jom ke Beijing kita,menabung untuk percutian....

Jom minum..

Image
http://haslinyda-umairah.blogspot.com/2012/06/blog-post.html#.UwQF5GKSyac
Minuman Berkhasiat utk seisi keluarga
Ekstrak PEGAGA berperisa KOPI

Salam Rabu

CARA MENGAWAL ANAK MENONTON TELEVISYEN

Image
ASSALAMMULAIKUM....

Ketika membaca akhbar kosmo tempoh hari yg bertarikh
Isnin 20 January 2014,Saya tertarik dengan tajuk berita ini.

Cara kawal anak tonton televisyen:-

Menurut kajian,kanak-kanak yg gemar menonton televisyen akan mengalami beberapa masalah,antaranya gangguan ketika tidur,melakukan perkara tidak baik di sekolah dan berisiko tinggi untuk mengalami obesiti.

Berikut disenaraikan beberapa panduan yg boleh diambil oleh ibu bapa bagi mengawal tabiat menonton televisyen dalam kalangan kanak-kanak.


1.) Keluarkan televisyen dari bilik anak anda
2.) Senaraikan rancangan yg boleh ditonton
3.) Rakam rancangan menarik yg ditayangkan
4.) Awasi rancangan yg ditonton oleh anak anda
5.) Tamatkan langganan saluran satelit
6.) Pastikan anak-anak anda tidak menonton televisyen terlalu dekat,keran
berpotensi tinggi untuk mengalami masalah rabun jarak dekat dan warna.

Menonton televisyen telah menjadi salah satu hobi popular dalam kalangan kanak-kanak pada masa kini.
Dan kewujudan saluran-…

TEMPAT MENARIK DI BEIJING

Image
BEIJING RM1999.00 (05/12/2014-11/12/2014)


Package termasuk:

ØTiket penerbangan ØAirport tax ØHotel taraf 4* ØPenginapan hotel 2orang sebilik ØMakan 3x sehari  ØSemua tiket masuk ketempat lawatan ØTour guide berbahasa Melayu/Indonesia/English ØBerat bag 15kg pergi 15 kg balik ØAir mineral ØSekali makan dalam k/terbang pergi & balik ØInsurance perjalanan (RM10,000 saorang) ØVisa Tidak termasuk: Tipping



Shopping Raya di Vietnam...

Image

Hanya kita dgn Allah...

Image

Alahai Si Adik....MLM 2013

Image
http://www.astrogempak.com.my/MLM2013/utama.aspx

http://www.sinar.fm/

BEIJING RM1999.00 (05/12/2014-11/12/2014)

Image
7D6N BEIJING – SKI TOUR  RM1999 (05~11/12/2014)
Day 1 Kuala Lumpur  - Beijing
Day 2 Beijing (B/L/D) Beijing trip starts with the tour to the SummerPalace. Being the largest imperial garden in China, the SummerPalace was first built in the Qing emperor Qianlong’s time in 1751 and burned down in1860 by the French British army. It was restored in 1886 by the Dowager empress Cixi for her own enjoyment. The garden became a favorite haunt of Cixi, who preferred it to the Forbidden City, and named it Yihe Yuan, meaning the garden of health and harmony. Pray at the Ming dynasty-built Nan Dou Ya Mosque after lunch – a Mosque with unique Chinese style & hundreds years of history. After that, we will do some shopping at FreshWaterPearlCenter, where the best pearls will be presented. Enjoy the wonderful Acrobatic Show when dinner is done. 

Day 3 Beijing (B/L/D) Visit to the JadeMuseum to have a better understanding on china culture.