Padanya Ada Hikmah


Jalan-jalan di book shop ari tu ternampak buku nie...
Tajuk pun dah menarik...
Harga lagi Menarik cuma rm13.00 senaskah,
Saya pun grab satu,mmg minat sesgt dgn Prof DR Muhaya nie....
Ada 35 kisah penuh hikmah di sebalik cerita yg pendek2 belaka
bagi mendapatkan jawapannya beli lah satu....
atau boleh layari web nie :-
dingin.blogspot.com

Macam-Macam Ada...

Comments

  1. Harga pasti x setanding ilmu yg ada.. bagus ni.. Thanks utk info ye..

    ReplyDelete
  2. buku prof muhaya yang baru2 ni semua best.

    ReplyDelete
  3. bila dah ada buku,senang kita nak refer buka & baca bila ada masa...

    ReplyDelete

Post a Comment

Bertugas Di
Klinik Metro Medics Section 26 Shah Alam (Misi Lynn)
Tel No :- 03-51915193 (Klinik) / 0126694148 (whatsapp)
Fax No :-03-51032611
Sebarang Pertanyaan Mengenai Ubat-ubatan
Dan Percutian Saya Boleh bantu anda...
Juga Berkongsi Maklumat Yang Terkini
Stokis Berdaftar Di Rashwealth Group - RS119896
SSM:- SA0392778-K

TERIMA KASIH SINGGAH DI SINI...
لا إله إلا الله محمد رسول الله
LA ILA HA ILLALLAH MUHAMMADUR RASULULLAH.
Tiada Tuhan Melainkan Allah; Muhammad Itu Pesuruh Allah.

ILMU PANDUAN HIDUP
ILMU ITU PELITA HATI
MENCARI KEBAHAGIAN HIDUP
BERNIAGALAH SEIKHLAS HATI

Popular posts from this blog

Bawang Putih dan Bawang merah tidak boleh dicampurkan? Kenapa....!!!