Posts

Showing posts from July, 2013

awak anak no berapa?

Image
Anak No.1 - Berkepimpinan & Tegas. Anak No.2 - Penyabar & Kelakar. Anak No.3 - Manja & Matang. Anak No.4 - Baik & Bergaya. Anak No.5 - Baran & Cool. Anak No.6 - Ramah & Manja. Yea ke? Korang bagaimana? tak kisah la anak no brp pun yg penting hati kita ikhlas dalam melakukan sesuatu perkara dan ada sifat kasih sayang diantara satu sama lain....

Hasliynda-Umairah Beauty: Hasliynda-Umairah Beauty: Ansuran Mudah Ke Veitnam Rm1290 ...3hari2mlm

Image

Bedak dulu2 masa zaman sek

Image
Pernah nampak bedak ni? Nostalgiakan? Hanya ingin share fungsi bedak nyonya ni,, maaf kami x jual 1. Bedak ni murah..kalau untuk remaja tengah byk jerawat tu sesuai la pakai ni.. save budget nak kurangkan jerawat.. 2. Kalau ada demam campak..amalkan pakai bedak ni seluruh badan.pastu minum gak air kelapa biar keluar hbs biji2 tu..sambil tu pakai bedak ni buat cam bedak sejuk 3. Bedak ni sesuai utk cabut bulu ketiak n kurangkan hitam pada kwsn tersebut..just sapu bedak kt bwh lengan n kt jari n cabut Selamat mencuba Diri kita tanggungjawab kita

Cemburu seorg lelaki

Image
Cemburu Orang Lelaki 1. Lelaki Aquarius biasanya akan menggunakan ayat-ayat yang memerli untuk menunjukkan cemburunya. Jangan ingat dia sedang bergurau. Apabila topik perbualannya hanya tertumpu pada seseorang saja, maka ternyatalah bahawa dia sedang cemburu. 2. Lelaki yang paling mulia dan baik hati, lagi kuat cemburunya. Tak lain dan tak bukan adalah lelaki Pisces. Indeks cemburunya amat memeranjatkan. Kalau kekasihnya menderhaka kepadanya, dia akan menjadi seperti wanita meraung-raung. Air matanya juga akan tenggelamkan anda. 3. Lelaki Aries mempunyai sifat diktator secara semulajadi. Selain seorang yang memerintah, dia juga suka mengawal orang lain. Tidak kira dalam apa jua perkara, dia juga berharap menggunakan tenaga dan kuasanya untuk menyelesaikannya. Apabila berhadapan dengan musuh kekasih, dia akan segera mengambil tindakan untuk menyebabkan pihak lawan undur dari mengurat kekasihnnya. 4. Lelaki Taurus adalah lelaki yang peramah dan sangat jujur. Tapi jangan ingat…

Bantuan diperlukan

Image
Terengganu Nasi, budu juadah berbuka 21 Julai 2013 Maimunah mengheret suaminya, Md Rahim menggunakan tikar ke ruang tamu selepas dimandikan. MARANG – Seminggu lalu, keluarga Maimunah Mat Ali, 45, hanya mampu berbuka puasa dengan nasi dan budu yang dikongsi empat beranak tetapi semalam, mereka sekeluarga bersyukur kerana dapat merasa nasi berlaukkan sayur. Walaupun jauh di sudut hati, Maimunah tidak sanggup melihat suaminya yang sakit, Md Rahim Jatim, 55, dan dua anaknya berlaukkan makanan itu sahaja, namun dia tidak mampu menyediakan lebih daripada itu kerana kemiskinan yang menghimpit. “Anak bongsu, Roszairah, 7, jarang makan makanan berzat kerana kami tidak mampu. Jika ada duit sikit, kami lebih mengutamakan keperluan ubat-ubatan untuk bapanya yang sedang sakit," katanya. Suaminya bukan sahaja menghidap penyakit misteri, malah turut mengalami kecederaan di kaki kirinya akibat ditimpa pokok getah beberapa tahun lalu, menyebabkan tanggungjawab sebagai ketua keluarga kini …

Abby Abadi Sudah 12 Hari Bernikah - Memang Hot - Media Hiburan

Hasliynda-Umairah Beauty: Special offer 50% discount for raya

Hasliynda-Umairah Beauty: Special offer 50% discount for raya: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.555055994545220.1073741829.452415004809320&type=3 https://www.facebook.com/media/set/?s...

Hasliynda-Umairah Beauty: Ertinya Gout?

Hasliynda-Umairah Beauty: Apa itu Gout?: Gambar sebagai hiasan Paras asid uric yg terlalu tinggi boleh mengakibatkan penyakit gout,purine di dalam makanan akan ditukarka...

Ertinya Gout?

Image
Gambar sebagai hiasan
Paras asid uric yg terlalu tinggi boleh mengakibatkan penyakit gout,purine di dalam makanan akan ditukarkan kepada asid uric dalam badan,apabila dimakan.Bagi pesakit GOUT , makanan yg mengandungi byk "PURINE" PERLU dielakkan......... Makanan yg kandungan "PURINE" TINGGI IKAN bilis,otak,hati,jantung,ikan sardin,pati daging,bayam,asparagus,cendawan, kopi,koko,coklat,teh,tepung atta dan wheat crums...... Makanan yg patut di elakkan - Minuman Keras - Organ Dalaman - Makanan Laut - Sayuran ( Lobak Merah,Bunga kobis,kacang merah) Lemak perlu juga dikurangkan
Amalkan makan makanan yg sihat dan bertenaga

morning

Image

Kedai nasi kandar meloyakan - Utara - Sinar Harian

Hasliynda-Umairah Beauty: kapal&parfum..

Hasliynda-Umairah Beauty: kapal&parfum..: kami ada menjual parfum pelbagai jenama harga rm150 (100ml) sebotol sekali dgn service penghantaran berminat boleh contact saya lynn 0...

senyuman manis di bulan ramadan

semanis manisnya kurma seekor semut pun tak menghampiri itu tanda kehebatnya... manisnya senyuman adalah ikhlasnya dihati morning...

Hasliynda-Umairah Beauty: Ansuran Mudah Ke Veitnam Rm1290 ...3hari2mlm

Image
Hasliynda-Umairah Beauty: Ansuran Mudah Ke Veitnam Rm1290 ...3hari2mlm: https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty https://www.facebook.com/media/set/?set=a.565758646808288.1073741834.452415004809320&t...


Hasliynda-Umairah Beauty: Special offer 50% discount for raya

Hasliynda-Umairah Beauty: Special offer 50% discout for raya: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.555055994545220.1073741829.452415004809320&type=3 https://www.facebook.com/media/set/?set=...

Special offer 50% discount for raya

Image
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.555055994545220.1073741829.452415004809320&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.555059697878183.1073741830.452415004809320&type=3
Berminat call me 0126694148 Lynn nak tengok2 yg lain boleh klik my fan page byk pilihan ... kami menawarkan 50% disc sempena bulan ramadan Julai 2013 terima kasih

Hasliynda-Umairah Beauty: kapal&parfum..

Hasliynda-Umairah Beauty: kapal&parfum..: kami ada menjual parfum pelbagai jenama harga rm150 (100ml) sebotol sekali dgn service penghantaran berminat boleh contact saya lynn 012669414...

kapal&parfum..

Image
kami ada menjual parfum pelbagai jenama harga rm150 (100ml) sebotol sekali dgn service penghantaran
berminat boleh contact saya lynn 0126694148...
kapal layar  tu harganya Rm150 satu...
Ada yg berminat call saya yea offer sempena bulan ramadhan akan dtg ....
terima kasih...
Nak tengok album gambar2 yg menarik dan tertarik bolehlah like my fan page disini...
https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty
macam2 ada...silalah jenguk2 yea, nak tahu harga selanjutnya,pm kat inbox k TQVM

Hasliynda-Umairah Beauty: Ansuran Mudah Ke Veitnam Rm1290 ...3hari2mlm

Hasliynda-Umairah Beauty: Ansuran Mudah Ke Veitnam Rm1290 ...3hari2mlm: https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty https://www.facebook.com/media/set/?set=a.565758646808288.1073741834.452415004809320&t...

Ansuran Mudah Ke Veitnam Rm1290 ...3hari2mlm

Image
https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.565758646808288.1073741834.452415004809320&type=3

Anda bole klik link diatas utk keterangan selanjutnya terima kasih...
diantara tempat2 yg menarik sg mekong,saigon city&Binh tay market
bayaran utk deposit serendah Rm200....Dan bayaran bulanan semurah Rm150sebulan
kita bertolak ke Vietnam Bulan March 2014 Insyaallah segala urusan dpt dipermudahkan
boleh la kita ke Vietnam yea....!!
berminat sila contact me 0126694148 (Lynn).....
PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG.....

Harga Rm1290 termasuk:-
-Tiket Penerbangan pergi/balik
-Penginapan 2 org sebilik
-2 malam penginapan di Hotel
-makanan HALAL
-pemandu pelancongan berbahasa english/melayu
-pengangkutan sepjg lawatan
-bayaran masuk ke tempat2 lawatan
-15 kg berat bagasi pergi dan balik
-makan atas kapal terbang (Air Asia)