Posts

Showing posts from April, 2013

Hasliynda-Umairah Beauty: Parfume of your choice part 1

Hasliynda-Umairah Beauty: Parfume of your choice part 1: Hot item dikecualikan dari Discount 12% (Chanel) Hot item Britney Spears dikecualikan dari Discount 12% Anda suka haruman yg ...

Perfume Of Your Choice Part 3....

Image
https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty
haruman yg menyegarkan anda suka call me murah murah murah........
Save your money!!! stock masih ada.....

Sharing is caring

Image
Abah&Mak saya....Pic nie semasa kita org pergi ke Bukit tinggi masa tu si kecik yg ada dibawah tu,baru berusia 6 bulan sekrg dah nak masuk 3 tahun umrnya....
Nie Bapa&Mak mertua saya, pic nie masa kita org buat kenduri.....

Saya nak berkongsi di sini sayangi lah kedua ibubapa kita supaya bila anak-anak kita dah besar nanti dia org pun akan sayang pada kita juga.....Insyaallah dimana kasih sayang seorg anak dan ibu bapa tidak bole dipisahkan walauPUN sejahat-JAHATnya kita, DOA la utk mereka supaya kesihatan mereka dirahmati selalu.......

Hargai la pengorbanan mereka,dulu masa kita kecik2 siang malam mereka mencari rezeki utk membesarkan kita, sekrg nie, kita pula yg mencari rezeki siang malam utk membesarkan anak2 kita tak gitu kwn2......InsyaAllah rezeki tu ada dimana-mana dgn usaha kita sendiri bak kata pepatah "USAHA TANGGA KEJAYAAN" selagi kita hidup di dunia yg nyata ini selagi itu la kita kena berdoa siang malam minta pada ALLAH SWT supaya keluarga kita dirahm…

Perfume of your Choice part 2

Image
sesuai pada yg ingin mendirikan masjid....sepsg utk her&him kalau anda suka bole like my fan page
https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty
Bvlgari nie pun utk pasangan yg ter hebat ......... maaf yea kalau nak tahu harga sila contact saya RM nya mmg berbeza-beza

My family part 2

Image
yg nie pula anak saya yg paling kecik keletahnya bole tahan, pantang ummi dia ada kat rumah ngada2 nya terlebih sudah bdk2kan, apa nak kata layan jee la....

MY FAMILY...part 1

Image
My husbd & me Alhamdullilah hasil dari berkat kesabaran dan keimanan dah 12 tahun kami     berumah tangga insyaallah moga2 berkekalan hendaknya........Amin anak saya yg sulung.... dah sembilan tahun umrnya anak saya no dua ....dah 8 tahun umrnya macam2 ragam diorg nie,eermmm macam saya kecik2 dulu perangai budak2 la kata kan

Selamat pagi...

Image

Gunakan payung sebelum hujan....

Image
hati-hati diluar sana sekrg musim hujan.....cute kan

Parfume of your choice part 1

Image
Hot item dikecualikan dari Discount 12% (Chanel) Hot item Britney Spears dikecualikan dari Discount 12% Anda suka haruman yg berkekalan bole order dgn saya item is original.... kalau nak tahu harga sms/inbox/pm  tersgt la berbaloi2 jimatkan wang anda  nie diantara yg hot hot item byk lagi tak sempat upload....sorry yea kalau nak tgk gmr2 yg menarik dan tertarik bole like my fan page di link yg di sediakan di bawah nie dan jikalau nak tahu ori ke tak, try la beli satu pasti anda  terpesona TQVM SPECIAL GIFT FOR MOTHER DAY & LABOUR DAY TAWARAN HEBAT INI BERMULA 29/04/13-12/5/2013 HANYA 2 MINGGU AJE NORMAL PRICE RM160 AFTER DISCOUNT 12% HANYA RM140 DAN ANDA DPT FREE GIFT DI BAWAH HANYA UTK 5 ORG YG TERAWAL GRAB NOW CEPAT2..... Untuk keterangan lanjut sila layari Link di bawah :- https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty https://www.facebook.com/DealerAvonlynn


LV HOT ITEM.....

Image

HANDBAG & PURSE BERQUALITY....

Image
https://www.facebook.com/HasLiyndaUmaiRahBeAuty
berminat inbox me at Haslinyda Umairah Beauty.....