Wednesday, 24 August 2016

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
 Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun
1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu

3. Follow instagram  :
@acik21

4. Copy code di bawah dan paste ke ruangan html di blog kamu





Tuesday, 23 August 2016

GCTEA BAIK UNTUK KESIHATAN ANDA

Assalamualaikum

Zaman sekarang muda-muda dah dapat kencing manis, apatah lagi dengan yang berusia kes semakin meningkat. Bila kesihatan kita tidak dalam keadaan baik maka produktiviti kerja kita juga akan turun. Kesihatan juga tergangu, penuh sudah ubat kita kena makan.

Kita perlu jaga pemakanan kita dan pengambilan gula dalam masakan dan minuman. Acik memang akan pantau kalau mak masak dan bila minum pun tak bagi yang manis-manis. 

Takut bila tengok ada yang sampai kena potong kaki. Ya Allah seram tengok, jadi kita kena ambil langkah bijak. Alternatif yang boleh di ambil adalah dengan pencegahan dan pengawalan.

Produk yang boleh acik cadangkan adalah GC Tea.

Apa itu GC Tea ? 


GC Tea atau nama panjangnya Glucose Cut (Pemotong Gula) Tea merupakan teh 100% herba campuran yang diformulakan secara saintifik. Ia boleh membantu untuk:
  1. Mengawal dan mengimbang kandungan gula dalam darah
  2. Membantu mengawal berat badan
  3. Mengurangkan risiko diabetis tahap 2
  4. Mengurangkan risiko penyakit-penyakit kronik

Bahan-bahan yang terkandung

Membantu turunkan berat badan

Ianya juga membantu menurunkan berat badan.GC Tea menambah baik kelebihan teh hijau dengan penambahan herba-herba yang membantu anda mengawal rasa ingin minum minuman bergula.Kamu akan merasakan penurunan berat badan anda sekiranya anda mengamalkan minum GC Tea ini.

Harganya Hanyalah RM150 sahaja.

Untuk order jangan malu-malu untuk hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148

Sambil Membeli Produk Yang Bagus Ini Kamu Boleh Memenangi RM 1 Juta Ringgit. 


Bukan setakat memenangi RM 1 juta tetapi juga 2 unit BMW dan pelbagai hadiah menarik menanti para pemenang.

Bagaimana untuk sertai dan untuk menang ? 

Syaratnya mudah hanya beli 4 produk dari rashwealth group iaitu :


1.GC Tea


2.Nano Centa



2.Clenz - Tox






4. Nutrimax



Bila kamu beli kamu akan dapat satu kupon cabutan bertuah. Hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148

Tarikh penyertaan sah dari 1 jun 2016 sehingga 31 oktober 2016.
Mana tahu ada rezeki, jadi jutawan. Kita usaha sama-sama ye.

Berminat berniaga ?
Nak jadi dropship pun boleh hubungi Puan Haslyinda di No : 0126694148
Klik Link Di Sini Testimoni Gctea

terima kasih acik review kan blog akak...


anda pun boleh juga terjah blog aku penghibur ni

TESTIMONI GCTEA


Sila klik Link dibawah:~

ALBUM TESTIMONI GCTEA


Believe in your industry
Believe in your company 
Believe in your products 
Believe in yourselves






TESTIMONI BERBICARA 

Thursday, 9 June 2016

Doa

Doa

Saya terima nasihat dari seorang rakan yang sedang melanjutkan pengajian di UIA, yang minta di sebarkan kepada rakan2:

Tuesday, 17 May 2016

GC TEA & NANO MEN 18


Nano Men 18 ialah minuman kesihatan lelaki keluaran
Rashwealth Group yang semakin HOT masa kini.